Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

barbinka

pusate už si vcelku trápna ako tu všade rozprávaš o tom, že by si bola buchta. každý už o tebe vie, že si chorá, vážiš len 35kg a všade to tu píšeš. myslíš, že si s tým zaujímavá ešte? to nie je na chválenie, ale na plač.

pusate

gabinka,to od coooooooo isto nebolo zo srandy,lebo aj ja ti závidím a my lím to vážne!!!! ja som síce chudátiež,ale velmi sa kôli tomu musím obmedyovať,lebo keby som jedla ako ty už by som bola buchta a ja chcem byť chudá,ale už nevládzem žiť z 500kcal na deň ale viac nemôžem,aby som nepribrala...kiežby som mohla jesť tak ako ty a nepribrať,aj život by som za to dala:-((

gabinka

bibi no to som chudulinka,prave preto musim vela papat a tu mi baby davaju super inspiraciu,tie ich jedalnicky su fakt super.tak sa snazim podla nich.takze aj ked priberiem vela budem chuda stale dufam,heh.drz mi palec bibi.pekny den

gabinka

cooooo-a co mi prosimta zavidis,ked tak si robis srandu co?no niektori su uz taki,robia si asri srandu z toho.pekny den

myrooon

prave chalujem tri hotdogy s kecupom :D + acidko + styri kukurice + cipsy :D jedine o mi bere chut do jedla je vedomie ze budem mat z toho raz rakovinu ked to takto navecer jem..

etony

Dnes hroza:( strasne malo.
R:mala tenka klobaska pecena s horcicou a rozkom.
potom nic dlhsie :( potom
O:gulasova polievka pol taniera
Potom o chvilku jedna placka s ovsenych vlociek a nektarinka a od tedy nic:(( som uplne hladna ale neviem ci mam este raz jest.Lebo po tej nektarinke som isla von a vratila som sa prd chvilou.