Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

pre vlcicu

fiha ty toho teda pomiesas..nemas niekedy vycitky?Ak to takto pojde dalej za chvilu neprejdes cez dvere:/ pochopim, ze sa takto cpu baby ako c-kicko a gabinka, co maju fakt nizku hmotnost..aspon ten cokapik o jedenastej vynechaj..

gabinka

c-kico ja mam 23,vysku 170 a vahu asi 42.takze musim papat vela a mam od vas inspiraciu.ja sa snazim podobne jest ako vy..

vlčica

Mám 16 a pol roka, výšku 165 cm, váhu doma nemám takže neviem presne, ale keď som sa naposledy vážila u tety mala som tam 62 kg.

vlčica

ráno 9:30 praženica z troch vajec, k tomu rohlík
11:00 2 krajce chleba s baminom, zeleninový šalát s nivou a olivami
potom milka M-joy
12:00 hrachová polievka
kuracie prsia na šampiónoch k tomu ryža a zelenina
15:00 plný tanier piškótových jednohubiek poliatych čokoládov (vnútri banán:)
potom maliny a dve jablká
17:00 smotanový jogurt s rožkom a banán
večera 19:30 šúlance s makom posypané práškovým cukrom, kakao
O jedenástej ide dnes nejaký triler, budem pri ňom chrúmať asi čokapika zaliateho mliekom.

biba

sabina:
tu nejde o to ci si taka ista vysoka a mas tiez tolko kil,postav dvoch ludi s takymito rovnakymi udajmi vedla seba a na 95percent uvidis ze kazdy ma uplne inu postavu,rozlozenie tuku v tele,svalstva a pod...napr ja mam 55kg(po dnesku asi az 57:D ) a mam podla ludi postavu jak lusk! a vyska 172. zato spoluziacka ma pri tej istej vyske okolo 50-51 a nezapne moje nohavice a pod...takze tak,a potom vlastne aj to BMI je v podstate dost relativna blbost.nie?:D

--no holky,samozrejme som poobede piekla este take tasticky z listkoveho cesta plnene ceresnami,pudingom a cokoladou a potom este jedna varka na slano(bryndza,syr,bylinky) takze som sa akoze PONUKLA aj tymto vytvorom,potom som spraskala este 2 ladove kapucina(strasne lepkavo tuhe boli) ...a teraz pijem zihlavovy caj nech ma prestane z toho boliet brucho!a ked raz zomriem,spocitam tam v nebesiach veducemu,ze zeny maju kramy,a ze dokazu spraskat na posedenie aj 3 velke pizze a dorazit sa mliecnym kokotejlom a potom nech nas bolia brucha!....

zajtra mam odlahcovaci den,teda aspon plan je taky,lebo ked to takto bude pokracovat dalej,treba menit satnik,cize treba peniaze,a tie momentalne nie su:D

sabina

chude prasiatko,ty sa snažiš pribrať,lebo ja tiež meriam 180-váha 60kga som so sebou takmer spokojná,no nezaškodilo by to kilečko-dve zhodiť

c-kíčo

chude prasiatko,keby si mi mohla dať aspoň 10cm zo svojej výšky,ja mám tiež 15 ale som strášne malinkatá 153cm a 35,5kg
ps.gabinka a ty máš kolko rokov,neviem možno si to už písala,ale asi som na to zabudla,a napíš niekedy aj ty svoj jedálniček,možno ma to inšpiruje a podarí sa mi pribrať dalšie pol kila:-)

poliewoocka

Tak to mozes ist za modelku!!!Taka vyska...ja mam 178 cm a nasi sa ma niekedy pytaju, ci tam hore nemam riedky vzduch, a ked sa zohnem, tak, ci nemam zavrate:D

chude prasiatko

rano 5:15 musela som isť niečo zjesť lebo ma až brucho bolelo z hladu dala som si jeden rožok s maslom a medom potom zasa spať
Ranajky o 8:10 3ks babovky + 250ml mlieka
neskor musly tyčinku
okolo desiatej prišla kamoška a priniesla mi kolače z jej oslavy aj kus torty na ochutnanie, neskor sme si ešte spolu otvorili tie polomačane keksiky so želatinou v strede
obed 12:15 zeleninova polievka, zemiaky s opečenou slaninkou a jedno kur stehno k tomu kompot
pri babke som bola asi okolo 14:30 a ona mi prichystala 3 osie hniezda
A na večeru asi o 17:10 som mala decku krupicu s grankom a maslom na vrchu
Teraz ešte papkam sušene banany

poliewoocka
Ja mam 15 rokov zachvilu 16
vážim okolo 61,5kg ale meriam až 181cm
dlha som jak patika tak strašne by som chcela byť aspon o kusok menšia ale možem len chcieť to nezmenim.