Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

poliewoocka

Aj mna by to zaujimalo, vlcica a prasiatko:)))ja kebyze tolko papam, tak ani nevstanem z kresla:Da tolko by sa do mna ani nespratalo

Ja dnes:
8:20- toast so syrom, salamou a paprikou
9:30-delissa xxl
12:30-rezancova polievka
13:00-dusene kura na paprike s haluskami
19:00-ovsene vlocky s ananasom napucane a do toho polka vanilkoveho jogurtu

ivaa

biba, ja som mala presne ten isty problem, mala som anorexicke obdobie, potom som sa z toho dako dostala, ale strasne som pribrala, nasledne v lete schudla a zase riadne pribrala, v lete opat schudla..uz to ide cyklicky dokola asi 3 rok, prestaav ma to bavit, tak som sa rozhodla, ze tento rok sa dopracujem aspon ciastocne k vysnivanej postave a pevne verim, ze si ju udrzim :) .. dufam, ze sa uz nikdy nevratim k mojemu staremu prejedaniu

gabinka

c-kico ahojky,ja som tiez pribrala asi pol kila tak ako ty a sa tesim velmi,a to aj vdaka vam ze si tu citam vase papkanie a potom mam normalne vasciu chut jest a hlavne si dopriat hocico a hocikedy tak ako ty.inspirujete ma co je super.

biba

Diefcence moje,tak vam musi teda dobre rychlo travit,taka vlcica,ved ty si kazdu hodinu hladna:) ale papate pekne to sa musi uznat.C-kico,gratulujem k tomu zatial len pol kilecku!:) pojde to dalej,uvidis!:)

---ale ja diefcata,neviem co mi je,mame take debilne obdobie,bezduche,menstruacne, a najhorsie je ze sa prezieram...dakedy davno som nejedla...teraz sa prezieram..cize Fasa!...odkedy som sa vratila z tej vikendovej chaty ma prepadne zravka.Nechapem moje telo a mozog akoze co si tym chce dokazat,asi vykompenzovat to anorekticke obodibe spred 2och rokov?:(( je mi z toho strasne smutno,ako nemam vobec vycitky nejake ze ooo prezrala som sa a musim ist vracat,nie,to nie,len som smutna ze sa rpezieram,ze napr.kludne by som to mohla zjest pocas dna priebezne.NE!ja to stiskam do hlavy v priebehu polhodiny:
napr dnes:
rano-nejaka smes suseneho ovocia s orieskami
desiata-prisla som domof,a ze idem za PC,brat tu sedel,tak ze idem si urobit caj.Zbadala som cornflejky(ja proste milujem musli a kornflejky) a uz islo asi 200g cornfl.+este nejake piskoty+mlieko....na to este polka cokolady posla..a zavrsila som to asi 7 krajcami chleba so sunkou a syrom (zapecene v toastovaci)...

diefcata,som z toho strasne smutna...

c-kíčo

vlčica a chudé prasiatko-ste moje ,,žracie idoly,,vždy ked si čítam tie vaše suprové jedálničky,hned dostanem chud na niečo mňam, a hned si to aj dám vdaka vám mi viac chutí vážne velké dakujem:-D
gabinka už sa ti podarilo niečo pribrať? ja som teraz dokázala pol kila a som na seba hrdá....
včera:7.30 coop smotanový orieškový jogurt s rožkom a kakao,9.00 banán,kapučíno a bebe dobré ráno mliečne
11.05 lángoš so syrom a kečupom a kofola a zmrzlina 2 kopčeky tiramisu-stracatela,to som bola s kamoškami v meste:-)13.00 obed dukátové buchtičky s vanilkovým krémom a polievka s mäsovými nokmi 14.30 uherákový snack-berto a pár syrových korbáčikov s rajčinou a paprikou 16.00 škoricové osie hniezdo a acidko vanilka 18.30 večera-zapekané cestoviny so šunkou a 2kyslé uhorky 20.00 pri telke kornfleksy s mliekom a medom a jablko a hrozienka:-)

gabinka

chude prasiatko mas to super aj ty mi davas inspiraciu do jedenia.piiiiiiiiiiiiis stale co papas pomaha mi to velmi.dik len tak dalej

chude prasiatko

včera
rano: rožok so salamou a paprika
v meste: šunkova bageta a dva croasanty
obed: tiež v meste syrova pizza a kolač marlenka + kafe late
neskor: dva kopčeky zmrzliny, chalwa a taka malinka čokolada
doma: mamina rýchlo spravila rizoto
ked som si oddychla tak som išla ešte rychlo navštíviť babku a tam: syrove halušky čo mi zvyšili s obedu a pernik
večer pri telke arašidove chrumky

gabinka

vlcica mas to superurcite ni nikto nevynada,len pochvali ako super papas.super jedalnicek zo vsetkym co si ma clovek dopriat a ne sa kontrolvat a obmedzovat.aj ja chcem tak papat.musim si brat inspiraciu,si fakt super:)pekne tu stale prispievaj,mna to velmi tesi a povzbudzuje do jedla.hned mi je lepsie.