Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

mimi111

ranajky:maliny
obed:keksik,hranolky 200g
vecera:salat so sardinkami
prosim napiste co si o tom myslite ci by som mala viac alebo menej papat bojim sa jojo efektu

vlčica

Dnes som zatiaľ zjedla
ráno 6:15 zvyšok čokapika zaliateho mliekom
asi o 7:00 šunkový toast s redkvičkou
10:00 s kamarátkami sme mali v záhrade menší piknik, tam som jedla - tri obložené chlebíčky, pukance, šišky, čipsy, keksíky, cukríky
13:00 instantná polievka a kurací špíz
15:00 vyprážané rybie filé od tety so zemiakovou kašou
Teraz vyjedám čipsy z rána, ale ako sa poznám určite dačo ešte dnes pojem. :)
-Nie nemám výčitky keď sa takto stravujem, lebo občas keď doma nemáme veľa jedla vtedy zvyknem pochudnúť.:(
Nemyslím si že zachvílu neprejdem cez dvere lebo ja normálne takto jem a zatiaľ cez ne prechádzam:) asi mám rýchly metabolizmus =)

chude prasiatko

pusate
Aj podla mna ješ strašne malo. A jojo efekt maš prace kvoli tomu že ješ malo a spomaluješ si metabolizmus.

chude prasiatko

sabina

Nejem tak preto aby som nejako cielene pribrala takto jem bežne a ked nahodou priberiem tak z toho nemam stresy ale som štastna že konečne sa aj na mna niečo prilepilo. A podla Bmi by som mala pribrať ešte najmenej 5kg ale si myslim že by mi neuškodilo časom aj viac lebo štihlosť závisi skor od druhu postavy si myslim.

pusate

gabinka ja mám už bohaté skúsenosti s jojo-efektom,ked sa prestanem obmedzovať tak to priberanie sa potom nedá zastaviť a ked chcem potom schudnúť,tak sa musím obmedzovať ešte viac,ako pred tým,lebo sa mi spomalí metabolizmus...

gabinka

pusate,no neverim ze sa musis az tak obmedzovat,zacni normalne jeste lebo telo to potrebuje,inak zle skonci tvoje zdravie a vsetko.telo potrebuje zo vsetkeho pootom uz moze byt neskoro.takze sa prosimta neobmedzuj fakt ti dobre radim.no ja musim pribrat,ale potom udrziavat takze tiez nemozem jest milion toho potom.