ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
rano 5:30 buchta s čokoladovou naplnou aj polevou
ranajky: dva rožky salama a paradajka
do obeda: zmrzlina, sušienky s kapučinom
lekvarova buchta
obed: domaca pizza a na nej paprika paradajky olivy cibula klobasa a neviem ešte čo
babka mi prichystala: nanukovu tortu
a pečene buchty mala som 3
večera: cestoviny s hubami
po večeri: nesqvik tyčina a slane tyčinky
ku telke si ešte nechavam jojo cukriky
zelda, viem velmi dobre ako asi na tom si,aj mne je z toho smutno,ja som si prezila podobne veci,teraz sa uz stravujem normalne,cize aj normalne jedla,ako obedy ,vecere,aj ked ma prepadavaju zachvaty zravosti.Najme ked ma chyti PMS,cisty otras.
Vcera:
R-maliny,visne,cucoriedky,cornflejky
D-active chlebiky asi 5ks
0-torteliny s pikantno-zeleninovou omackou,uhorkovy salat
ol-jablka,a take tie susienky ku kave asi milion:)
vc-salat zo fseliakej zeleniny,jogurtova zalievka,vajicko
neskor este pomaranc
-normalne som nemala zravku,az vecer v meste som mala chut na obrovsku americku bagetu :D nic z nej,idem na nu dneska:D
Ahoj ZELDA!
Úplne s tebou súcitím, avšak si myslím, že v tvojom prípade by si mala vyhľadať lekára (nič v zlom). Skús na sebe zapracovať, lebo to nedopadne dobre. A čo sa týka toho, že sa cítiš byť opustená - never tomu! Ak sa lepšie poobzeráš, tak budeš prekvapená, koľko ľudí ťa má rado a koľkým na tebe úprimne záleží.
Držím palce.
cawes...uz neviem co mam robit....taha sa to uz taaak dlho,ale odkedy som si uvedomila ze som chora tak je to este horsie...uz sa nebojim ani o moju postavu ale o svoje zdravie..psychicke zdravie...ale cim viac sa snazim tym je to horsie, stale si opakujem ze je to tazke ale ja som silna a zvladnem to, kym opät nezlyham...a prave som to spravila znovu, je mi zle samej zo seba,neviem to vydrzat, hnusim sa sama sebe...prave som do seba napchala vsetko co som doma nasla- od osmej do polnoci som v intervaloch iba jedla...a znovu si poviem ze uz posledny krat-tak si musim vsetky tie dobre veci dopriat poriadne,lebo od zajtra uz znovu zacnem jest "zdravo". rano si pojdem zabehat, potom si este zacvicim, alebo sadnem na bike..pomezdi to jem pekne pravidelne a zdrave veci(vecsina mojho normalneho jedla je iba zelenina a ovocie, uz si ani nepametam kedy som jedla normalny obed co mama uvarila, ja si vzdy sama nieco kupim a urobim,nepouzivam ani sol ani cukor a nejem ani pecivo),ale cely den myslim iba na jedlo, co mam kedy zjest, kolko budem cvicit a tak.na vsetkom si citam presne zlozenie a kolko to ma kalorii..zase budem zo seba taka stasna ze som vydrzala jeden, dva dni, uz si myslim ze som to prekonala ale potom vecer uvidim doma nejake nezdrave jedlo,ktore by sa mi normalne inak hnusilo,a ja si poviem ze ked si dam iba kusok tak mi to neublizi..lenze kusok u mna neexistuje. ja nedokazem prestat-jem kym to vsetko nedojem, potom jem dalej lebo uz som aj tak zlyhala, nezalezi mi co do seba pcham a ako to kombinujem, raz som jedla aj uschnute tvrde rozky lebo sme nic ine nemali, je mi to jedno,jem kym mi nie je uplne zle,potom si lahnem a chcem iba zomriet...mala som aj obdobie ze som potom presedela hodinu s placom na zachode lebo som sa to snazila vyzvracat ale nikdy sa mi to nepodarilo.. a pri tom sa vsetci na mne smeju za to ze jem tak zdravo,uz som tym znama, neznasam ked do mna zacnu rypat za to preco s nimi nejem normalne jedlo, v skole ked si chrumkam mrkvu a po spoluziackach zazeram ked sa napchavaju bagetami a chipsami, hnusia sa mi..ale vecer ked vsetci spia zjem tolko ako oni za 3 dni...vstky peniaze co si tazko zarabam minam na svoju zdravu stravu, alebo na super tabletky na chudnutie, dietne shaky, caje...ale uplne najhorsie na tom vsetkom je ze sa citim tak opustena.ja sama proti celemu tomuto zlemu svetu, taka malicka a uboha a nikto si nevsima ako hrozne trpim, ze to nedokazem vydrzat so svojimi myslienkami, jedine co chcem je iba sa schulit do niekoho naruce a na nic nemysliet..ale ja som uplne sama, a sama si za to mozem, lebo vzdy ked mam volny cas tak bud cvicim, alebo jem a vtedy chcem byt uplne sama v tomto vesmire...
Taka s hrubymi rezancami, hriby- kuriatka, cibula vyvarena, zemiaky. Strasne fajna:p
to čo je čírová polievka?
ovsene vlocky s ananasom na kusky, pol vanilkoveho jogurtu, skorica
čírová polievka
dyna cervena
morusa biela-drevene jahody
ribezle
čírová polievka
salatova uhorka
dyna..maliny..drevene jahody..
zlty melon..
uhorka,salat.. dnes bol vlakninovy den:))) taka som prezrata ovocia a zeleniny, ale este chrumam uhorky:P
dnes ranajky okolo 11:00 biely jogurt + straaasne vela vlociek s lyzicou medu a cucoriedkami bez toho nemozem zacat den :o, + 2 slnecnicove toasty, potom okolo 12:00 2x mango, obed 15:00 - zeleninovy salat a sladke zemiaky neskusat nekupovat, taky blivajz som uz davno nejedla 17:00 vecera - hrst cornflaksov
Inak vlcica a chude prasiatko sa mi paci ako papkate mi to pripomina mna ked som bola mala tiez som toho pojedla a viete co som mala zo vsetkeho najradsej??? Salko s kakaom :))))))
Dopíšem zvyšok čo som dnes pojedla:
asi o 18:00 kopa marhuľ priamo zo stromu
zmes cukríkov a krowky
kus tiramisu
oriešky a sušené ovocie asi 200g
večera 20:00 ryžový nákyp s čerešňami - asi tri kusy a k tomu mlieko+jahodové frapko mňaaam
potom ešte snickers
Ďakujeem za pochvalu, som rada že sa vám pači môj jedálniček. :-)
rano: dva rožky s nutelou a 300ml mlieka s grankom
do obeda: keks rožok so slivkovym lekvarom a acidko to menšie
obed karfiolova polievka, vyprážany karfiol tri velke kusky zemiaky a kompot
pri babke: jedna domaca klobasa s rožkom , jeden balik cukrikov miska hrachu a tanier gulašovej polievky
večera: dva krajce chleba dve parky paprika vajíčko a kečup
po večeri. croisant
mimi111
Co ti na to povedať? MALOOOOOOO
Ale ak sa chceš dostať do nemocnice a privodiť si žaludočne problemy tak to je presne na to stvoreny jedalniček. Ason keby troška viac tak by to bolo lepšie.
vlčica
Maš super jedalniček moja druha naj kamoška ma 170cm a 66 kg a vyzera chudo . Podla mna mas dobru vahu. A postava zaleži viac od druhu postavy ako od vahy.