Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

nemozna

natallla.....no hej si blba lebo si cely den nic nejedla a vecer hoc len jablo zjes je to akoby si zjedlacelu cokoladu chuda tvoj zaludok no nezavidim ..

vlčica

skoro ráno asi 5:00 pribináček s rožkom, potom som ešte spala
7:00 tri rožky s maslom a lekvarom
9:15 4 taštičky fornetti pizzové, tvarohová mriežka a kakao asi 400ml
11:00 keks kakaové rezy, polka klobásky s rožkom
obed 12:30 kuracia polievka
kuracina spravená na čínu (kura, čínska zelenina a ryža)
15:00 nanuk twister, celá biela studentská pečať, jablko
18:00 tri veľké kusy bábovky a zmes orieškov
večera 20:00 špenát s vajíčkom a zemiakmi
potom ešte jogurt s rožkom a nejaké cukríky

natallla

leila,ja som uz vyskusala ze som pravidelne jedla,zdrave jedla a vsetko tak proste a som len priberala a priberala tak som to musela zastavit a teraz mi staci tak jedno jedlo denne aj to nie niekedy,osvedcilo sami skor ze musim jest mala inak neschudnem a ja to fakt potrebujem,to je jediny moj zmysel zivota :((

leila

natallla ano uplne ta chapem - tiez sa trapim s blbou vahou uz niekolko rokov
nechcem ti tu radit ako schudnut alebo co ale treba sa naucit ze pravidelna strava je to najlepsie co mozes telu dat a taktiez aj metabolizmu a taketo stavy ktore si dnes mala mas len kvoli tomu ze hladujes takto neschudnes ani keby si neviem ako chcela

natallla

leila:no cely zivot urcite nie.ale vies je to zlozitejsie ako som cakala a proste ked som sama doma tak sa neovladam,taha sa to so mnou uz 4 roky :((

leila

aha cize cely zivot s tebou niekto musi byt pretoze ak by nahodou si ostala doma tak sa prejes? hm no dobra taktika ti poviem:)

natallla

leila:no necakala som to vobec ti poviem,bo keby som neostala sama doma,co som neplanovala tak by sa to nestalo urcite