ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
linda,každý má právo jesť kolko chce,či už je chudý či tlstý,ved život si treba užívať a výzor by nemal byť až tak dôležitý...aj ked v dnešnom svete sa naň dosť dáva dôraz ale isto ked si má chalan vybrať babu,tak si račej vezme tlstú a zdravú ženu ako dáku vyziablu chorú anorektičku,ktorá mu ani deti nemôže porodiť...pozri okolo seba,kolko tlstých žien sú šťastné,majú rodinu,deti,muža a neriešia postavu-jedia kolko chcú,kedy chcú a isto majú lepší život ako tie modelky,čo sa furt trápia diétami a zaoberajú sa iba výzorom...
c-kico
hanbim sa lebo som tlsta a aj tak si dovolim neraz jest!! A este aj vela:-(
.....zase som sa vcera prezrala ...az 3krat...viac slov uz nemam :(
dnes este nic
r:dve celozrnne chlebiky so syrom,sunkou a vela zeleniny
o:brokolicova polievka,potom o hodinu halusky s tvarohom
v:celozrnny chlieb so zeleninou
linda,prečo sa hanbíš,ved každý občas kadečo popapa ale to nieje dôvod na hanbu...
včera:ráno-vanilkový termix+bebe dobré ráno figové+kakao na desiatu-rožok s ramou,šunkou a tvrdým syrom+rajčina a paprika...na obed-rezance s makom a hubová polievka,potom asi za hodinku korneto kakadu a banán a 2zlaté oblátky+kapučíno
večera:2krajce chleba vo vajci+miniklobáska potom ešte melon a arašidové chrumky pri telke a počas dňa som cmúlala kiki-cukríky:-)a nehanbím sa
Ale ja sa hanbim:-((( Hanbim sa vzdy za vsetko co zjem!!!
Ahoj zuza, si v nocnej?
uf, precitala som si par pribehov, tato tema sa ma scasti tyka, pribehy su huste, i ja som si svojim peklom presla, ale už som ok a je mi super. z recesie som si po precitani tychto prispevkov dala do zaludka biely jogurt s bananom a musli. teraz sa mi hreje voda na kavu, tesim sa. fakt holky prestante blaznit....
Vlčica..presne aj mne sa stalo rano to, co tebe:D vstala som okolo 5tej vycikat sa a napit, ked som si lihala spat, tak mi zacalo skvrkat v bruchu, ze som si sla dat zo 3 lyzice z tych ovsenych vlociek s ananasom, skoricou a vanilkovym jogurtom...
potom ako ranajky: toast so syrom, salamou a kooopu zeleniny-paradajka,paprika,uhorky..
cervene ribezle,dyna
halusky s kuracinou ako paprikas-asi 1,5 kopceka a k tomu veeela salatu=ladovy salat,uhorky
potom som este zdrvila 2 mensie uhorky,kusok zltej dyne zopar chrumiek, 2 kocky cokolady a sla von. Teraz som sa vratila a dala som si este 2 uhorky a dynu cervenu:)