Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

jana333

dnes ranajky: 9:30 biely jogurt vlocky + lyzica medu, obed: spargla + rukola salat, vecera: 2x slnecnicovy bio toast so zeleninou
mnam tekvicovy olej mi velmi chuti je vynikajuci do salatov

nikča

jaaaj dobre :)) dakujem ti velmi pekne.. idem si dat tu sodu bo mi je dost zle :(( .. a dufam ze uz take nespravim ! .. ale keby mamka nepiekla kazdy vikend .. aaa :(( ..

poliewoocka

Nie, staci, ak budes jest nieco lahke, napr. sprav si melonovy den a pod. Ale uplne staci aj, ak si das na ranajky nejake to ovocie, poprip. musli s ovocim, na obed nieco teple-nejaky vyvar-ten lieci zaludok:) a na veceru si daj ovocny salat. Pi bylinkove caje a ciste vody. Pekne ta to odlahci. A teraz si daj za lyzicku sody a zapi vodou, vygrga sa ti

nikča

no baby veru aj ja som sa dnes prejedla, teraz mi je dost zle :((
r:ovsene vlocky s bananom a jogurtom
O:cestoviny so zeleninou a syrom
potom asi o hodinu som si chcela dat kusok zakusku,ale bolo z toho nakoniec 5 kuskov.. potom som zjedla asi 6 marhull,maliny.. a potom zase asi 6 zakuskov :(( .. aj ked uz mi bolo total na prasknutie .. :(( .. teraz mam brucho jak balon .. no konec :((

poliewoocka

Kyblik, boli to nejaki zakomplexovani prizemni chudaci:)nestoja ti za zlost...
DNES:
R:4 celozrnne chlebicky s ramou, paprikou,paradajkou a uhorkou
D:nanuk pajo,cukrik
O:strukova fazulova polievka, rozok
teraz salat:ladovy salat+uhorka+paradajka+slnecnicove semiacka pokvapkane tekvicovym olejom:)

kyblik

dnes som bola v poluse a ked som si skusala veci tak som pocula rozhovor 2 muzov:
"neblbni ty nepotrebujes schudnut, my muzi mame byt svalnati a mohutni, to zeny maju byt chude"
totalne ma to vytocilo! to odkial prisla takato kravina??????
skoro ma tam urvalo ale bola mala kabinka tak som sa ukludnila