ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
chude prasiatko neviem kolko mas rokov - myslim ze nejako nast - ale klobuk dole za to co si prave napisala
nenažranec dominik
Niekedy si nemozem ani ja pospominať na všetko často si spomeniem že som niečo zabudla pripisať. Ale snažim sa posmomynať na všetko. A suhlasim s tebou neviem ako mozu vyžiť z jedneho jablka ale nechcem ich uražať lebo je to choroba ako každa ina
ja sa hanbim za to co som dnes urobila:/ suvisi to s sebaukajanim
cav chudé prasa aj ja taaaaaaaak žerem ale ani si do dáko nepamätám tak jak ty moc to neriešim,lebo ja na jedlo nemyslím,ja ho žerem a je jedno kedy či cez prestávky cez hodiny či doma a na čo mám chuť,sladkosti,bagety,hotdogy,čipsy aj ovocie(najračej banány) a obedy v jedálni a večere s rodinou,všetko možné ale neni mi zle,asi mám doobré trávenie a niesom ani tlstý ale ani nešportujem,som herec,hrám v gympláckom divadle a študujem,len spolužiaci sa čudujú,že jak sa môžem v kuse napchávať a že sa mám hanbiť,ale ja sa nehanbím,to skorej tie anorexičky čo jedia 1jablko na deň by sa mali hanbiť!!!
rano bolo asi len 5:45 nechcelo sa mi vstat ale brucho vravelo že treba takže sopm si dala plnu misku nesqvik guličiek s 250 ml mlieka
ranajky: dve tvarohove buchty s mliekom
do obeda: dva kinder mliečne rezy a chlieb s papradajkou salamou a šalatom
O: vyprážny rezeň zemiaky a šalat
potom sme išli na navštevu k tete ktora nam pripravila plny stol ja som zjedla asi 4 chlebičky a tri kusy anasoveho kolača asi balik čipsoch a kapučino ked sa nam tam nechcelo sedieť tak sme išli so sesternicou do mesta a tam sme si kupili po zmrzline a dali sme si jednu bagetu na poly.
Doma nebola ešte urobena večera tak som išla rychlo na hodinku k babke:
ona mi prichystala: kur. stehno s ryžou
a puding
večera doma polka štrudly jablkovej
ked som si oddychla tak som ešte zjedla jogurt
k telke mam prichystane arašidy v mede
Baby, neustale myslienky na jedlo, ratanie casu a kalorii znaci, ze mate k jedlu spatny vztah. Ked trpite PPP necudujte sa ze myslite stale na jedlo lebo ste od neho zavisle (aj vase konania). PPP je choroba a treba ju liecit, inak dopadnete velmi zle. Tiez som si s tym odzila svoje. Zdravy clovek nemysli stale na jedlo....
nička to aj ja tak počítam po raňajkách do 10tej a potom do obeda a do olovranta a do večere a potom mám problémy zo spaním,neviem sa dočkať rána,kedy si budem môcť dať raňajky a taaaak dokola:-(((
jaaj som si este bola zabicyklovat asi polhodinku.. tak snad to bude dobre .. uz sa necitim az tak plnaa .. ale je mi z toho zle tak preco to furt robim ?? :(( .. furt myslim na jedlo .. ked zjem ranajky tak hned uz pocitam hodiny kedy si mozem dat opät dalsie jedloo.. aaa .. :(( ..
Vlcica-prasiatko, mamka ho nosi z Rakuska, ked chodi opatrovat jednu tetu:) Vola sa, ze kurbiskern ol. Je to olej z tekvicovych semiacok, ma veeela vitaminu E.Je tmavozeleny az hnedy a velmi fajny-ako semiacka z tekvice:) Taky jemny, lahodny. Myslim, ze ho kupis aj u nas...
babeny nebojte teraz je zrave obdobie lebo mesiac ubuda a telo si pyta viac lebo aj viac spali..taze myslim ze nepriberiete tak ako by ste pribrali pri inej faze mesiaca ...