ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
leila
Mam 15
Dnes som konečne začala ranajkami a nie rožkom okolo piatej.
R: dve rožky maslo med a mlieko
D:smotanovy jogurt jablko hruška, čokolada
O: rezeň so zemiakami ( to čo včera lebo v nedelu zvyčajne vari mamka na dva dni)
Dnes som nebola pri babke lebo išla do nemocnice takže tam nebudem chodiť na jej super maškrty ale pojdem tam na prazdniny lebo ona tam žila s mojim ujom čiže jej synom a on je slobodny a najlepšie mu idu jedla ako klobasa krutena do prava a klobasa krutena do lava tak tam pojdem aspon na tyždem dačo mu navariť a tak ale aj on ma počitač takže pridem napisať.
Po obede som išla odprevadiť babku do nem. zastavili sme sa v obchode a kupila som si čipsy a čokoladovu buchtu
potom doma večera: tri buchty na pare s roztopenym maslom a grankom + mlieko
Teraz sa už balim o chvilu odchadzam na prazdniny o 1km dalej ale aspon dačo
pri ujovi viem že budem mať teraz ked pridem prichystane nejake cukriky a keksiky. Tak ja idem
dnes ranajky: 4x toasty vlasskeho chleba + cottage cheese, cheery paradajky a jarna cibulka, banan a 100 % malinovy dzus,
obed: biely jogurt s vlockami a medom, potom kukuricu a 100% pomar.dzus
vecera jablko par sliviek a cucoriedok
Nikca mala by si jest..aspon kazde 3 hodinky.Lebo inak si spomalis metabolizmus a to je este horsie. SKus jest jedlo s tzv. nizkou denzitou= velky objem, ale malo kalorii na 100g. Ja som si teraz dala grecky salat: ladovy salat, uhorka, paradajka, paprika, pazitka, olivy a pokvapkala som to olivovym olejom. Najedla som sa az az a pritom je to skoro ako vzduch:)
pusate presne to iste robim aj ja :(( .. furt myslim na jedlo.. vzdycky sa kontrolujem co a kolko zjem .. dakedy sa ovladam.. ale ked na mna pridu tie stavy prejedania sa tak je koniec no .. davam do seba vsetko co sa len daa !! .. ale nevraciam... no a potom samozrejme vycitky hrozne.. a furt to ide tak dookola.. vtedy si vzdy poviem ze to bolo naposledy ale nikdy to tak nie je .. no proste som slaba ... a dnes dajak nemam chut na jedlo vobec ! co sa mi ale nestava .. no po tom co som vcera pojedla... tak dnes som si dala:
r:6:00nejake musli s mliekom
o:15:00polievka
a to je vsetko .. nic do mna neide dnes !!! ..
R:musli(ovsene vlocky,jahody,maliny,hrozienka,posekane orechy)s polkou jahodoveho jogurtu
D:asi 4 kocky cokolady
cvicila som:)
O:3 zemiakove placky so salatom(ladovy salat,paradajka,uhorky)
pijem caj z maternej dusky
som plnaaaaaaaa.....
1 rozok a pol pastety
dnes:
R-susene ovocie,kornflejky
d-hrozno
Ob-pecene kurca so zemiakmi + peciem take listkove tasticky so syrom a sunkou...taze asi 7 velkych kusov,ale som si povedala ze uz sa nesmiem prezrat....mozno to ma na svedomi ta LUna:D
este raz spravne:
nemozna: velmi sa mylis, teraz naopak mesiac pribuda, lebo ide do splnu a pribera sa! precitaj si nasledovne (zo stranky www.magazinluna.sk):/
Čím bližšie je Mesiac ku splnu, tým viac náš organizmus zadržuje – telo má tendenciu priberať. Pozor preto na to, že do splnu zjeme. V týchto dňoch je aj zbytočné začínať s nejakou diétou. V 2. fáze stále dávame prednosť tepelne upravenej a šetriacej strave – varenej a dusenej zelenine, omáčkam, polievkam, rôznym kašiam a nekysnutému chlebu. Do stravy môžeme ale s mierou zaradiť aj mliečne výrobky – najmä kyslomliečne, jogurty, syry a pod.. Nevhodné sú vyprážané jedlá, jedlá z kysnutého cesta a vajcia. V dňoch Škorpióna nám aspoň dobre trávia sacharidy. Môžeme si preto dopriať trochu sladkostí, nekysnuté pečivo, zemiakové, ryžové či cestovinové variácie. Zo zeleniny by sme mali uprednostňovať najmä listovú zeleninu. Doplniť to môžeme aj o iné zložky potravín či druhy zelenín, ktorými náš jedálniček obohatíme. V dňoch Škorpióna si môžeme dovoliť zaexperimentovať, vytvoriť slávnostné pikantné pokrmy, ale aj vidiecke jedlá. Na túto fázu sú však najvhodnejšie pokrmy našich starých mám.