Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

biba

toto predposledne nepisala veronika ale ja,ale chcela som to venovat veronike ale uz neviem co kde pisem,takze sry!

-holky,dakujem!asi fakt potrebujem vypnut,skusim nejake meditacie,od zajtra zacinam!lebo uz ani ja svoje nohavice nezapnem po tom tyzdni,aj ked dokopy nemam ani taky jedalnicek ako take prasiatka a vlcice:D a tym by asi moj metabolizmus teraz bodol!

-budem sa snazit,prisaham,aj kvoli vam!drzte mi palce!..zajtra napisem ako to dopadlo..

-gabinka,cajik by som si dala rada....ale ta uz nevojde do mna! :D ...

jana333

ahoj bibka utri si slzy a povedz si ze zajtra zacnes uplne inak bez zvracania a tak ze sa pokusis jest pravidelne zdravo tak aby si sa nemusila hanbit za to co si zjedla. A budes hrda na samu seba. Verim ze to zajtra dokazes!

veronika

-no priatel by urcite pomohol keby bol..cele podvedomie sa mi asi buri,teraz ked som uz v pohode,teda bola som pred tyzdnom,mi secko odplaca
najhorise je ze mi je strasne zle,a ze zacinam mat zase obdobie kedy upadnem do nejakeho stavu,bo ked si predstavim tie kalorie,a ze uz po tyzdni nemam svaly ale cisty puding na nohach...
potrebujem sa povracat,brutalne,nech mi nie je tak zle na zaludok,ale ta dzivo.z anorexie do bulimie...wau..vyhrala som to na plnej ciare!..aj ked som si skusila dat teraz prst do ust,nic,sliny,bulimicka teda zo mna nebude..

veronika

ahoj biba, aj ja som zufala. neviem ti pomoct ale chapem ta. nevzdavaj sa a hlavne si zasa nedavaj tie prehahandla. sama vies ze je to zbytocne. porozpravaj sa o tom s priatelom, popros ho o pomoc a podporu a uz aj si napis na zahtra jedalny plan , teda co budes jest. aby si ani nemala cas byt hladna. radsej 7 krat denne ako raz a takto

gabinka

bibi ukludni sa lahni si to ti prejde,uvar si nejaky teply cajik,harmancekovy.neboj len si lahni a pozeraj tv,alebo nieco ine rob aby si na to nemyslela.drzim palceky

biba

nikca...ja som posledny tyzden na tom stejne!

--holky potrebujem akusi podporu pomoc...dnes vecer zase,ja uz nevladzem a sa neviem postavit zo stolicky tak mi je zle...tu to mate,ukazkove:

-zacalo to o piatej:
studentska pecat,osie hniezdo,pracliky,noger,plny sacok fornetov,velka bageta s kur.masom,miska musli s mliekom,a pribinacik,chleba so sunkou...

-ja uz vazne nevladzem,som na tom z toho psychicky na dne,neviem sa zastavit pride to na mna a koncim,teraz len sedim a placem a je mi zle...

_______________DEATH LINE_________________

prase

ranajky - rozok s medom, salka mlieka
obed - parad. polievka, 1 porcia cestovin s nivou a cukinou
potom: zemlovla z 4 rozkov, pol tvarohu a jablk
rozok s maslom
pohar acidka
balik jahodok - tie cukriky
2 baliky bebe dobre rano musli

potm som grcala, uz dnes nebudem jest je mi zle

jaja

1 rozok s pol pastety
tarhona s morcacim masom
musli tycinka
tarhona s morcacim masom
cely den pijem jahodovy sirup s mineralkou
otrasneee viem

vlčica

Raňajky: tri kraje chleba so salámom a syrom + zelenina
neskôr kokosová tyčinka a kakao
Desiata: piškóty s mliekom, jogurt a k nemu rožok
neskôr 2 zákusky
Obed: karfiolová polievka, lasagne so syrovou omáčkou
Olovrant: praženica z troch vajec a 1 a pol rožka
potom jogurtový nápoj, vanilkový puding a veľa ovocia zo záhrady
Večera: celá šunkovo-šampionová pizza
mliečna čokoláda
potom nanuk Magnum a miska čerešní
....zatiaľ toľko:)
Chudé prasiatko prajem krásne prázdniny! =)