ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
R:dva pizza rožky
D: jogurt banan čokolada melon
O: špagety s morcadelou
Ol: kapučino so sušienkami a deli
V:praženica a klobasa s rožkom
V2: puding
neskor: šseť kroviek
ranajky: 9:00 veeeela vlociek + jogurt + lyzica medu potom maliny, cucoriedky, cernice, banan
obed: 16:00 cottage cheese + 3x vlassky toast, ladovy salad s tekvicovym olejom
vecera: jablcko
biba uplne suhlasim..to nedokazu pochopit, ake je to ked cely den rozmyslas iba nad tym co kedy zjes, a potom to uz nevydrzis a das si maly kusok nejakej hluposti a zrazu nevies prestat...obcas to uz neviem vydrzat sama so sebou, so svojimi myslienkami, chcela by som byt normalna, kaslat na to co budem jest, ale to si uz neviem ani predstavit.lebo cim viac sa snazim tym je to horsie...
R: dva kusy vianočky maslo med
D:banan
O:zeleninova polievka a cestoviny s omačkou
Ol: jablko
V: krajec chleba so šunkou a paprika
Mam 168cm a 44kg chcela by som strašne pribrať ale nedokažem viac zjesť lebo som najedena z toho čo som napisala. Ako sa mam naučiť jesť velke porcie lebo ked niečo zjem tak mam hned plne brucho a nafuknute ale aj tak chcem pribrať aspon tych 5kg kvoli menzesu lebo sem tam hapruje a doktorka mi povedala že pri mojej vyške musim mať ma menštruovanie minimalne 49 kg
nikca,no presne,chyba mi to strasne byt dietatom a nemysliet na jedlo:) haha:D proste zit bez toho debilneho PPP..
-ja som si sice dnesok velmi neplanovala len ze si dam taky jemny den!.zatial mi to vychadza
R-malicke jablcko+polka nektarinky posekane,2lyzice bieleho jogurtu,2lyzice vlociek
D-1 ryzovy pufovany chlebicek
Ob-bude zeleninovy salat(lad.salat.,uhorka,paprika,paradajka) celkom slusne mnozstvo,ale tak to je presne ze moze byt aj vela ale malo kalorii ....plus do toho polka bieleho jogurtu
ol- no idem do roboty,tak dufam ze nebudem vyjedat take keksy ku kave,milujem ich,a este robim v bare a mam ich pred ocami:D ale nie nebudem..
mam prichystany proteinovy koktejl
vc-berem si taky isty jeden salat do robty jak na obed+trochu tofu
dufam ze to vydrzim!,pribrala som 3 kila z tych prezieraciek,ako nezabijem sa kvoli tomu,ale momentalne ich nechcem!:) ked sa nebudem prezierat,mohlo by to ist dole..
nikca,vela stastia ti prajem!
jj biba mas pravdu.. "normalny" clovek to pochopit nevie... ja si to musim naplanovat lebo inak mi hrozi prejedanie ... musim sa z toho dostat ..
c-kico
-vies to je tou PPP..uz aj ja mam na zajtra plan,a musim ho dodrzat bo sa zase inac prejem..ludia bez PPP,ako ty,to nepochopia nikdy,ake to je,aka je to bolest a tiaz,..
si nejaka mimo ked si neuvedomujes co jes, a že vobec ješ?
podla mňa je blbosť plánovať si presne čo zajtra zjem zbytočné zaťažovanie a aj tak to sa niekedy nedá dodržať,ked do toho niečo príde(s kamoškami von,alebo návšteva) predca pre takú blbosť ich neodmjetnem,ja nikdy!!!!!!!!!!
a to by som furt musela kontrolovať presne,kedy,čo,ved ja si niekedy ani neuvedomujem,že do seba niečo tlačím...
ja si napisem co budem jest zajtra a aj to dodrzim !!!!!!! a nic viac jest nebudem .. takze:
r:maliny,dve marhule s jogurtom a musli
o:kuracie prsia s bielym jogurtom a salatom-bez dresingu
v:tuniak vo vlastnej stave so salatom ...
a to dodrzim zajtra...