ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Zabudla som na zemiakove placky:D ale zjedla som len 1...nevladala som...
rano len jeden rožok so šunkou potom ma poslal ujo do obchodu že mi mam isť nakupiť čo chcem dnes jesť a variť.
Ked som prišla z obchodu.
R: dve buchty s van. naplnou a acidko to menšie
D: nesqvik gulky zaliate mliekom, keks banan melon a tur med
O: fliačky s kapustou
potom som sa pokusila upiesť buchty ani neviem kolko som ich zjedla viem že boli 36 plechi jeden sme nechali a zaniesli neskor babke do nem. Takže nam dvom ostali dva plechy a ostalo tam už len trošička.
V meste ked sme išli od babky mi ujo kupil zmrzlinu 3 kopčeky
V: on varil nejake cestoviny s omačkou a nakrajanym mäasom
Potom ešte kopu sladkosti čo som si rano nakupila.
poliewoocka a druhe jedlo na obed je kde?
tfuj:)aj mne velmi chuti:))
Dnes:
R:rozok s ramou,paradajkou,paprikou
D:broskyna, dyna, nanuk
O:strukova polievka
Ol:dyna
uhorky
V:dyna, nanuk:)
včera
Raňajky: tri rožky so šunkou, maslom syrom a zeleninou, jahodovo-mmliečny koktejl
neskôr tri kusy zmrzliny tiramisu
Desiata: miska mussli s mliekom, obložený chlebíček, Bebe kakaové
Obed: kuracia polievka, strapačky s kyslou kapustou a potom ako dezert bublanina
Olovrant: orieškový jogurt, dva kusy bublaniny, čokoládka Mars
potom malá porcia strapačiek z obeda a jablko
Večera: grilované kuracie prsia s opekanými zemiakmi
Neskôr v meste s kamarátkami langoš s kečupom a syrom a pred telkou chipsy.
aspon 5kg
Skus nejake cviky na gymnastickej lopte. Take ako furik aby si si premasirovala brucho. Niekedy to uvolni a možno sa nebudeš citiť taka plna.
už som sem dávno nešupla jedálniček,tak dám včerajší:7.30-dobrá mama tvarohová vanilka+1bebekeks kakaový+čierny čajík s medom a mliečkom:-))mňam
10.00banánik a nektárinka+voda s citronom a medom
12.00-obed-kuracie prsia na zelenine+ryža+červená repa
15.00-miska kornfleksov s medom,posekanými orechmi zaliate mliekom a za tým bilinkový čajík s medom
17.30-grécky šalát+ladový šalát s troškou lanových semienok pokvapkaný tekvicovým olejom:-)mňam,inšpirácia od poliewočky,vdaka:-)ten tekvicový olej je fakt super na šalátik:-)
R:ovsene vlocky musli s cucoriedkovym jogurtom-polovica+maliny a jahody a hrozienka a posekane vlasske orechy do toho
D:4 kocky horkej cokolady
cvicila som:))
O:fasirka s dusenymi zemiakmi, zeleninovy salat
Ol:asi 2 lyzicky sucheho musli
V:mala cokoladova zmrzka a 2 marhule
Ja som mala take zachvaty zravosti celu zimu a pribrala som 6 kg! Ale to som fakt zrala a to co citate tu, napr. jedalnicek chudeho prasiatka, ci vlcice, tak ja som toho za den pojedla 2_krat tolko! preto mi boli sympaticke ich mena a dala som ich spolu za svoje:))Asi mi chybal melatonin, alebo co, lebo ked svieti slnko, tak mi je hned lepsie. Este som vam babenky chcela povedat, ze zravost je aj priznakom toho, ze vam chybaju tekutiny, malo pijete a telo sa dozaduje, zial, u niekoho sa to prejavuje nie pocitom smadu, ale hladu...mam to odskusane na sebe, je to fakt pravda!
noo mozem byt na seba fakt velmi hrda !! :(((
r:maliny,jablko,jogurt,trocha musli
o:kuracie prsia so salatom
a potom od pol stvrtej do pol piatej to prislo:pecene zemiaky s tatarskou a kecupom plus salat,nanuk,keksik,kopa detskych piskot a to som si namacala do lekvara,potom kusok horkej cokolady,uz mi bolo fakt zle a este som si dala plnuu misku musli s mliekom,uz som mala cele v krku tak som prestala..citim sa strasne.. je mi brutal na zvracanie :(( .. co to je so mnou ? preco to sakra robim ?? aaa ..