ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
c-kico a co je ta zemiakova baba prosimta?to by mohla aj mne mamka urobit.a kakauko som mala aj ja rano,to je strasne fajne co?mnam.a vcera v noci som si este davala kolo pol11 pribinacka s horalkou mala som chut:)aj ty si davas hocikedy hocico vsak?lebo ja som uz mala vycitky ze tak v noci,ale treba nam pribrat takze mozme papat hocikedy
c-kico ahojky,ja mam presne to iste co ty asi druhy den je mi zle,som chora hrdlo ma boli,cele telo mam strasnu nechut..presne ako ty...ale musim sa prinutit jest aj napriek tomu aby som nechudla jaj.neviem co to je s nami,no musi nam to prejst.uz beriem antibiot.tak hadam bude lepsie.hrdlo ma strasne boli a vsetko...mnam ale tie sisky by som si teda fakt dala,aj mam na ne chut.asi poviem mamke nech mi kupi:)potom napis co si papkala cely den..ja este az taku chut nemam,ale musim sa prekonat.
ahoj gabinka,tak ako sa ti darí s priberaním? mne zleeeeeeeee asi 4 dni som bola chorá mala som 40-stupňové teploty a schudla som 1kg tak som na tom ešte horšie ako na začiatku zas mám iba 34,5kg ale už je mi lepšie,suseda bola dnes ráno na návšteve a doniesla mi jej domáce šišky s ríbezlovým džemom a tak som zjedla asi 5 a mama mi k nim urobila hádam aj pol litra kakaa a tak teraz ešte popíjam to kakavko a otvorila som si k tomu marína keksíky:-)) na obed sa tiež teším,mama bude robiť zemiakovú babu mňam a polievku s kuracími krídelkami-moju oblúbenú aj ona sa teší,že sa mi už vrátila chuť dojedla po tej chorobe:-)
chude prasiatko-ty si sikulka,mnam buchty by som si teda fakt dala...ty midavas taku inspiraciu spolu s vlcicou,ze ked si citam vase jedalnicky hned mam chut velku chut jest..a vychutnat si vsetko na co mi pride chut.
dakujem alti :) snazim sa jest "rozumne" a kazdy den zeleninu a ovocie. s tym maslom mas pravdu, uz neviem comu mam verit :( ale to sme asi viacere :)
pekny den aj vam vsetkym
Podla terajsich odbornych zaverov radsej maslo /nenatriet hrubiznu vrstvu/ ako margariny. Clovek sa v tom velmi nezorientuje, lebo raz odporucaju to a za nejaky cas zase ine. Dolezite je nepocitat otrocky kalorie
Ahoj Mirabelka :o),
vsetko, co nam chuti a jeme to v rozumnom mnozstve je OK. Lebo psychika typu "to nesmiem, z toho sa pribera" naozaj zariadi, ze to tak bude. V tomto letnom obdobi treba jest vela surovej zeleniny, ved uz rastie aj u nas v zahradkach a chuti slnieckom. Prijemny den
hrianka je ok,aj ja pri svojej dietke jedávam na raňajky hrianky často,lenže miesto masla si ju natieram perlou tip-má menej tuku a kalorii:-)
R:hrianka s maslom a paradajkou
D:celozrnna tycinka
Ob:mexiko kuracie, ryza
Ol: jablko
V:hubova polievka, chlebik s uhorkou a syrom, cerveny melon
Pomedzi to vela vela vody a 2x kava, cierna s troskou cukru :( to si neviem odopriet :(
a ozaj, myslite si, ze hrianka s maslom na ranajky je OK? davam k tomu aj zeleninu...tak neviem
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
RÁNO : 2-PALACINKY S DŽEMOM A KAKAOM + 1-MILA REZY
DESIATA : 4-ACTIVIA JOGURTY & ZMRZLINOVA TORTA
OBED : 2-DAVKY MORČACIEHO MäSA ZO ZELENINOU A CESTOVINOU + DŽÚS
OLOVRANT : NIČ
VEČERA : TO ISTE ČO NA OBED (IBA JEDNA malička PORCIA)
MAM 17r. 169cm. 65,6kg.(p.s.chcem mat 53kg. bez dramatickej a drsnej diéty)
*** ĎAKEJEM ZA KAŽDU RADU ***
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++