ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
co ja mam 160 vaha 52 citim sa ako buchta a musims chudnut aspon na 45 a dneska RANJAKY:2 banany OBED:soja so smotanou VECERA:2 harule
rno - activia napoj 1,5 dcl bez cukru, 4 chlebicky pufovane silueta, malinky kusok milky way minute
obed - cestoviny s fazulou, kecupom, syrom
olovrant 10 zakuskov, trochu acidka, 1 toffifee
vlčica a Tebe sa páči tvoja postava keď tak veľa papáš, myslím že si tu predtým písala že máš 165 cm a okolo 62 kg, no to je celkom dosť, ale keď ti chutí a si spokojná tak to je hlavné :-) ... ja si neviem predstaviť že by som tak jedla, by som sa celý deň cítila ako balón
Aha a zabudla som ešte po obede na punčové rezy :-)
včerajšok
Raňajky: praženica z troch vajec s hubami a k tomu rožok
potom laskonka a kokosova tyčinka
Desiata: jogurt a do neho cini minis, oškvarkový pagáčik 3 kusy, čokoládový nanuk
Obed: paradajová polievka, kuracie rizoto
Olovrant: chlieb - 2 krajce s maslom a džemom, turecký med, asi 3 jablká a hrušky
neskôr sladkosti - karamelové cukríky, Kinder čokoláda, Dots
Večera: dukátové buchtičky s vanilkovým pudigom
potom piškóty pred telkou
c-kico no to je super,ze si to tak napisala hned mi je lepsie,takze ziadne vycitky nica potom nezabudni dopisat papanie...kludne budem papat podla teba:)inak dnes som popapala:rano-chlieb s maslom,syrom,paradajka,taka tvarohova buchta s maslom,kakao.
desiata-pribinacik,3 cokopiskoty,makovy kolac taky okruhly.zatial tolko obed neviem co este bude.potom dopisem....
ahojte..
tak včera som zjedla:
R- jogurt+ovsené vločky
D- chlebík so syrom a zeleninou
O- ryža+kurací rezeň+šalát
V- palacinky..
ahojte baby nic v zlom,ale podla mna z te z toho vonku aspon niektoree wed ked tak dobre papate a nemate vycitky tak to je super
vcera:
R-cleozrny kornspitz 2ks s karickou a uhorkami
D-susene ovocie
Obed-narychlo : miska muesli+cornflejky+maliny+mlieko
Ol-take daco jak bebe+jablcko
vc-pizza (mohla som si ju sice po tych prezieracich dnoch odpustit,ale ta co uz :D )
-potom este jeden banan koktejl..ble
ja tiež hocikedy hocičo a nikdy namávam výčitky aj keby som o jednej v noci dostala na niečo chuť,tak by som si dala a bola rada že mám chuť,už mi chýbala a tiež som brala antibiotiká:-)to je náhoda....
a tá zemiaková baba to je cesto ako na podlesníky ibaže sa nevypráža ale pečie v trúbe a mama to robí fakt super mňam ale inak isto je to v kuchárskej knihe ten recept a skoro sa uzdrav a hlavne neschudni ako ja,papa:-)