Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

nikča

dnes som bola zas hrdinka .. uz je to so mnou cim dalej tym horsie ..
r:ovsene vlocky,hrozienka,jablko,jogurt
d:maliny,marhule
o:spagety
potom cukriky,dve cokoladky,,tri muffiny,potom ryby so zemiakmi,a teraz nedavno jablko,broskyna,slivky na to hned jogurt,piskoty,pohar mlieka s piskotami,styri kusky cokolady na varenie.. uz mi je fakt jedno co jem len nech jem :(( co so mnou je ? predtym som toto nerobila ! .. a teraz cim dalej tym castejsie ..

chude prasiatko

No ešte som chcela napísať že domaceho mlieka aby ste si nemysleli že nam susedka nakupila toklo mlieka. Ona totiž chova 2 alebo až 3 kravy a preto nam niekedy nuka mlieka len tak zadarmo vlastne zato že jej idem niekedy ke nej pomocť.

gabinka
dračik to je taky smotanovo tvarohovy dezert

gabinka

chude prasiatko-mas to tiez super velmi pekne.a co je ten dracik prostimta?dakujem za to skore uzdravenie,idem si lazkat prave som dopapala pribinacika s nugatovou buchtou takou velkou...

chude prasiatko

R: dve žemle so syrom šunkou paradajkou
D: pudung z 500ml mlieka ( dnes bolo toho pudingu až vela ale to preto lebo suseda nam doniesla 4 l mlieka zato že jej niekedy pridem pomocť) mila rez dva banany
O: francuzske zemiaky a polievka s mušličkami
Ol: puding z 500ml mlieka chalwa melon a jogurt
V: decka krupica a zasa puding ale len z 250 ml mlieka ( dufam že zajtra nenarobi ujo tolko pudingu)
po večeri: som si bola nazberať plnu misku hrachu do zahrady a aj kopu jahod
a potom ešte dračika
Teraz ked dopišem tak si dam ešte rožok s plesnivy syrom

c-kíčo
Dnes maš pekny jedalniček. Skoro sa uzdrav. Pa pa a aj gabinke prajem skore uzdravenie a aby sa jej vratila chuť do jedla

gabinka

c-kico mas to fakt super.mne dnes ani nejak nechuti kedze som chora,fujjj.no ale ked tak pozeram na tvoj jedalnicek tak uz aj dostavam chut:)

c-kíčo

tak dneska na raňajky 5 domácich šišiek s ríbezlovým džemom,pol litra kakaa+4marína keksy,potom banán,mandarínka a malý balíček tekvicových semiačok a lipový čaj s mädom a citronom,na obed tá zemiaková baba a krídlová polievka, potom neskôr temix-orieškoví s kapučínom a zvyšných 6 marínakeksov. na olovrant rožok s maslom a medom+ten čajík ako doobeda na večeru mi mama spravila lečo s krajcom chleba teraz mi sestra doniesla zapekané musli-tropic zaliate mliekom,teraz ich síce nevládzem zjesť ale neskôr za takú hodinku ich spapám a potom uvidím a ešte som za deň vycmúlala ten šúlok antikolu-medovocitronového a vážne to robí dobre na hrdlo a upch

biba

noo..ci pana...UKAZKOVE..co ine som mohla cakat!! WRR!

R-2krajce razneho chleba s lucinou,uhorky
Obed-3 jablka,1 mlieckny koktej
-isla som k susede-skatula vianocneho peciva (akurat to mala rozmrazene) a pol kybla manhatan zmrzliny....no comment