Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

chude prasiatko

R: tri kusy babovky s mliekom
Do obeda: kokteil z dvoch bananoch jablka mrkvy a 250 ml mlieka a van. cukor dve nektarinky a twix
O: cestoviny so smotanovo syrovou omačkou a hribami , špenatova polievka
Ol: moj kamoš ma pozval na zmrzlinu a kolač
ked som prišla tak som našla na linke pri ujovi prichystani puding zasa v 500ml pohari no aj ten som zjedla
a na večeru: asi zo 6 kuskov babovky aj s lekvarom a mlieko
potom: najkor čipsy a neskor pribinačika

nikča

biba:tak podla toho co pises asi sme na tom rovnako no :D ... joooj ale mna to uz taaak stve ! niekedy to vydrzim bez prejedania aj tyzden,dva... ale teraz co robim ? .. kazdy druhy den sa prejedavam .. ci kokos .. tak co spravime ?? hmm ?? inac ty mas aku vahu a vysku ?? a kolko rokov ?? a odkedy to u teba trva ??

biba

NIKCA : my dve si asi mozme podat ruky! to iste prezivam co ty.
vcera tie medovniky,dnes som sa drzala normalne asi tak do piatej potm: rybie file,zelenina,vlocky s jogurtom,dalsie vlocky,potom ciste kornflejky,elba nanuk,asi 4 rozky urobene ako tousty...aaa vrchol! mam kupila cerstvo upeceny chleba! zozrala som ho skor CELY!! s maslom ....otras otras....nikca my dve sa musime dajak spiknut protui obzerstvu..

gabča

Popradte mi jem ako tak normalne napriklad dnes
R: jeden rožok zo zeleninou
D: jogurt banan
O: zemiaky opečene v rure
Ol. nektarinka
V: krajec chleba a zelenina
ale mam isť na vylet so staru mamou a ona je taka že na ranajky by do mna natrepala 10 rožkov s klobasou. Co mam robiť nechcem sa citit na vylete trapne ze odmietam ale tolko vela ako by chcela stara mama nedokažem zjesť prosim pomožte ako to mam vyriešiť.

poliewoocka

R: ovsene vlocky s jahodami, malinami, orieskami posekanymi, hrozienka sultanky+ smotanovy jogurt-asi polovicka
D:dyna,malicka broskyna
cvicila som:)
O:szegedinsky gulas
Ol:zmrzlina tartuffo s cernicami, zvysna polka jogurtu z ranajok+ musli asi 1 lyzica
idem cvicit od 17:00 do 18:30:)
V:salat= ladovy salat, uhorka, paradajka, paprika, bylinky, tekvicovy olej

nikča

no ja sa dneska drzim a aj to vydrzim ! dpc.. po tom co stvaram cely tyzden .. aach .. tak dnes to bolo :
r:celozrnny chlieb-dve kusky so syrom,salat,paradajka,paprika,uhorka
o:jedna palacinka so spenatom plus trocha zemiakov
v:dam si celozrnny chlieb s cottage cheese a zeleninou ...

mimi111

no ja sa hanbim dneska co som zjedla same hluposti RANAJKY-smotan.jogurt obed-3 rozky s maslom A teraz jem cokoladu

sonulkaa

ranajky-celozrny croisant
desiata-detska vyziva
obed-zeleninovy salat so syrom feta
olovrant-para orechy a slnecnicove semiacka
vecera-melon
cvicila som:-)

gabinka

chude prasiatko-aha jasne uz viem ktory dracik..ja som mala pribinacka to je podobne fajne mnam:)
nikca-a co sa deje,ved po tie spagety si papala super.tak si lahni,ukludni sa ved zajtra je znovu den tak zacnes pekne od zaciatku od rana.drzim palce zvladnes to