ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
nikca:no kil mas fakt malo na svoju vysku, ty nepotrebujes ziadne chudnutie, ani nezmyselne diety.Zacni sportovat a to cielene na to brucho, boky a zadok a zabijes dve muchy jednou ranou, vlastne tri-nebudes sa nudit, prestanes sa prezierat, to mi ver a upravis si postavu do pozadovanej formy.Tak hor sa na to!
BIBA-no aj mna to uz fakt velmi serie... u mna to trva asi pol roka ..odkedy som sa zacala zdravo stravovat a obmedzovat sa v jedlach ... no a chytali ma take stavy prejedania sa .. ale asi len tak raz za mesiac.. aj u mna to je tak ze do obeda sa drzim ale potom poobede to zaciina.. alebo vecer .. ale boli aj pripady ked uz od rana sa prejedavam .. ani nechapem ako moze stravit moj zaludok tolko jedla.. miesam vsetko mozne so vsetkym .. aj ked uz som total na prasknutie a je mi zle aj tak to do seba natlacim ! hej aj ja som sa uz raz pokusala zvracat ale neslo to ! vobec . len som zacala plakat .. tak ja mam 17 rokov, 175cm a teraz uz 59kg !! mavala som 55-56, mozno ze na moju vysku to vyzera byt aj malo ale uz mam strasne velke brucho a aj na nohach mi to uz vidno ! .. a hrozne siroke boky .. vsetko sa mi tam uklada .. ja si uz neviem pomoct. vzdy ked si poviem ze zajtra sa uz neprejem aj tak to vacsinou nedodrzim !! .. ale ja to robim hlavne pretoze sa nudim ! .. ked mam dajaky program na cely den tak to je v poho . ale inaac.. neviem co mam robit,pretoze uz som si velakrat dokazala ze to nezvladnem a neviem odolavat jedlu !! .. proste sa neviem zastavit pri jednej kocke cokolady alebo pri jednom kusku kolaca ! .. :(( noo presne aj ja som sa aj dnes prezrala ! ta super proste .. do konca leta si ani nezapnem nohavice ... aaach jooj...
Tak jej povedz, ze nevladzes! Nik ta nemoze nutit nieco take, vsak ide o teba!Zjedz 2 a povedz, ze si plna a ak zjes viac, bude ti v buse spatne!
Ja dnes:
ranajky-2 hrianky so sunkou a uhorkami
desiata-trochu zmrzky
obed-za varesku polievky rezancovej a segedin==2 platky knedlika a vareska kapusty
olovrant-2 kusky z dezertu
vecera-maly tanier rezancovej polievky
booze baby stale myslim na to, ze jem vela...aj ked viem, ze je to asi normal, ale aj tak sa neviem zbavit tych vycitiek z kazdeho susta...
Tak poradi mi niekto
mam isť na vylet so staru mamou a ona je taka že na ranajky by do mna natrepala 10 rožkov s klobasou. Co mam robiť nechcem sa citit na vylete trapne ze odmietam ale tolko vela ako by chcela stara mama nedokažem zjesť prosim pomožte ako to mam vyriešiť.
Zjem len tolko kolko som pisala
prosiiiim
offside: asi si si nevsimla, ze tu sa nechudne. Niektore dievcata tu priberaju, aspon sa o to snazia. Niektore jedia normalne a niektore sa len tak kontroluju-spatna vazba, co jedli cez den.
A mozno sa aj najdu nejake chudnuce, ak ano, ozvite sa babky.
NIKCA- aj mna to riadne serie!uz len kvoli tomu ze to je pre zaludok riadna sleha tolko zjest,a potom tie krce a bolesti!Uz som raz zo zufalstva jak mi zle bolo chcela sa aj vyvracat,ale neslo to..A nechapem ako sa to strepe do mna tolko naraz..chapem,take prasiatka a vlcice tu maju vecsie zaludky,im dobre travi,u nich to nestoji v bruskach dlho,..Nikca,vies,ja som mala niekedy davno anorexiu,teda ako jedla som ,len fakt dost malo,a to som o anorexii ani nevedela ze ju mam,cize vobec som nebola proana ci jak sa to volaju,ze ANA lifestyle,proste som ju len mala,aj ked nie v nejakej brutal forme..som bola strasne chudunka som mala len 45-46kg (171cm vyska) a som sa zacala prezierat kazdy den,lebo uz kazdy zo mna plakal,a som si to dala postupne na 55kg,ktore som mala doteraz!a to pri 55kg vyzeram celkom chudo,takze tych -10kil bol masaker!..no lenze uz vyse tyzdna presne jak teba kazdy druhy den chyti zravka,brutalne sa prejedam,aj ked prve dni som si davala cisto kaloricke bomby,lenze zozeres aj 4 cokolady a to proste nesi prezrata,tak teraz posledne dni skusam tousty a musli s mliekom a to ma vyplni maximalne ze uz fakt do mna ani voda nejde.Neviem co mi je,ja proste chcem normalne jest jak som jedla doteraz,ziadne obmedzovacky,nic,to naco mam chut..ale bez prejedania!!..vies ako dobre 1 za mesiac sa prezrat dakde na oslave.Ale kazdy druhy den??...teda ja aj dnes,aj vcera! otras!..si kazde rano poviem ze nie,nic take nebudem,jem normalne ale ta vecsinou poobede sa to zvrtne a uz som sialena a ladujem sa!..asi zajde niekam k nejakej psychologicke nech ma odblokuje abo daco..tak a teraz mam 171 a vaha..ta neviem...ale citim novy tuk z toho prejedania takze mozno 58 kil..kebyze priberem normalne,ze svaly voda tuk,neriesim v pohodke...ale ta to cisty tuk..BLEE!! a ty??
offside, skus zaradit desiatu aj veceru:)Na desiatu nejake to ovocie a na veceru chude masko so zeleninovym salatom.
Chude prasiatko, teeda ja ta obdivujem, ze dokazes zdrvit pol litra pudingu! Ja ked varim, varim pre styroch z litra, tj. kazdy zje asi 250 ml, ale ockovi dam vzdy najviac--chlap, sebe ovela menej, asi 200 ml. Ale davam na spodok piskoty a aj po boku=8 na pohar a aj nejake to ovocie...ale 500 ml na jednu supu?Praskla a padla by som:D
aa btw:
R:banan
O:dve polystyrenove chlebicky,musli tycinka,spagety so spenatom
Ol:musli tycinka,banan ...zeleny caj,voda,voda,voda..a caj hehe.:) ale nechudnem do prcic....:(
podla mna by ste mali pisat aj kolko mate vahu vysku alebo aspon kolko ste schudli dietou.bolo by to zaujimavejsie..:)