ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ešte pred ranajkami jeden kinder mliečny rez
R: 3 kusy tvarohovehoi zavina a 300ml mlieka
do obeda kapučino so sušienkami čipsy banan melon
O: ryža a nejake mäso s omačkou
Ol: ovsene vločky s jogurtom jahodami medom a marhulami biela čokolada a strašne vela osich hniezd( ja som piekla)
V: praženica a jedna parka srožkom
potom: pernik a jogurt
a teraz ešte jem čokoladu a neviem isto ale asi mam ešte v chladničke prichystanu šlahačku s jahodami a ked už na nu myslim tak pochybujem že tam ostane do rana
dnes je to o čosi viac ale vždy to na mne pride pred kramami jooj na všetko mam stale chuť
poliewoocka
No ved to že babky len do vnučat by chceli všetko pchať . Minule som bola s nou v meste tiež každu minutu že mam dačo zjesť a ked som sa spytala že čo ona neje tak stara mama mi na to povedala mne netreba ja som tučna.
A to ma najviac štve že ona nie ale ja by som mala všetko
Gabca, ona na nutit nemoze a kazdy normalny clovek usudi, ze ked zjes 2, mas normal hmotnost a mas dost, a babka zacne po tebe nahodou zjapat, ze nie si na vine ty, ale zacnu si mysliet svoje o babke. Vsak kazda si chce vykrmit to svoje vnucatko, pozname:D aj ta moja len do mna, ze aka som chuda a nuka mi chlieb s maslom a sunkou, klobasou aj k rezancovej polievke:D sama toho vela nezje, ale do mna by pchala a pchala...
Gabca: fakt neviem, co riesis. Proste povedz babke, ze chces len 2 rozky a hotovo. Nech si ona zje 8 rozkov...ked je pazrava. Sorry, ale je to tak.
vlcica a c-kico,chybaju mi tu vase jedalnicky pre inspiraciu a povzbudenie:)))
anett
Skusim sa nejako vyhovoriť ked to pomoze lebo stara mama ma už mesiac dopredu kupene tabletky proti nevolnosti v autobuse a po jedle. Prefikana je ani vyhovorku nemozem vymyslieť
9.00-1 a pol chleba vo vajci
Potom sme sli na dom tam som si dala doobeda 4 male uhorky zo zahrady.
13.00-2 taniere kapusnice
17.00-cerveny melon dva mensie mesiaciky
20.00-rohlik so syreckom a zeleninou.
Je to vela ci malo ?:D snazim sa daco aj spravit s celulitidou.cely den som pila dost a aj ten melon ale cistej vody len pohar:( a Bola som vyse 30min. vkuse korculovat.Povedzte na akej som ceste :-)
R: vianočka s nutelou a mlieko200ml
D: vajicova placka s hribami a rožok a asi 15 alebo aj viac marhul lebo ujo kupil 2,5kg že mam spraviť lekvar tak som po obede skušala s kuch. knižkou
a ešte piknik a pol žlteho melona
O: paprikovy gulaš a zemiaky opečene v rure
Ol: pol červeneho melona a jogurt a ešte jeden piknik
V: jeden tanier tej polievky čo na obed a 3ky vianočky s tym lekvarom čo som robila a mlieko a zasa puding ale len z 250ml lebo už som povedala že nehcem puding ani vidieť
po večeri: druhu polku červeneho melona
už nechcem nič lebo chodim len čurať z tych melonov
gabca: povedz jej, ze klobasu nemas rada, navyse je to nezdrave...tak ak nebude nic ine, tak zjedz tak normalne a hotovo!
anett
No ked ona do mna furt huči že jem malo že som chuda a tak a ked poviem že nechcem no ta tak pozera po mne a furt hovori že odpadnem ked niečo nezjem z toho čo mi nuka ja si nemyslim že zato že sa nebudem prepchavať a jesť normalne sem tam trocha menej by som nemala odpadnuť.
A mam 170cm a važim 55kg myslim si že to nieje najhoršie ale stara mama by chcela aby som mala aspon 65 a keby sa dalo aj 70 no proste ma chce za každu cenu vykrmiť. Uvidim čo to zrobi čo budem vladať zjem ale poviem jej aj že nechcem aj ked bude na mna tak čudne pozerať.