Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

silvus

Práve som sa vrátila z obeda, mala som tofu s listovým špenátom, ryžou natural a mrkvovým šalátom. Chodím do Vegetky, mám to z práce na skok, a varia tam super 8-) mňami-mňam

chude prasiatko

včera rano osie hniezdo
R: dve žemle so šunkou salamou paprikou syrom a šalatom
D. plna miska ovocnych musly s mliekom dva banany a dve mars tyčinky a čista nutela
O: pizza zeleninovo mäsova a gulašova polievka
Ol: strašne vela orechoveho kolača s karamelovo salkovou plnkou
gumene cukriky a paprikove čipsy
V: dva rožky s plesnivym syrom a menšia klobasa
potom: dve misky nesqvik guličky s mliekom a čokolada

silvus

Tak som tu znova, v nedeľu ma sestra vymákla, ako som vracala. Ona si myslela, že to už nerobím, veď len pred mesiacom som sa vrátila z nemocnice (ale odišla som odtiaľ na reverz). Ale ja som tomu rada, lebo teraz na mňa dáva pozor a konečne nemôžem vracať, sama by som to nedokázala. Môj jedálniček dnes (zatiaľ):
4.30 (takto skoro vstávam do práce!):plnotučné acidko, 2 pečivá maces
7.00: 2 jablá, 2 kávy s mliekom

biba

NIKCA-musime sa podporovat!nech sme silne!ja zuvacky tiez do zasoby nakupene ,uz ma aj sanka boli;) a coffe a cigarety.viem ze to je nezdrave ale lepsie ako sa prezierat..ale ja uz od vcera sa drzim tiez,akosi ma to preslo uz,aj kuchyna lepsie vyzera :D nemam strach pred nou!..aj ked vzdy okolo obeda udzibkavam,ale aspon sa neprejedam!
vcera:
R-asi o 5tej rano :D capuccino,trochu chipsov,chupa chups
D-slane tycinky,jablko
O-napoj dobra mama,corny muesli tycinka,mandarinka
ol-mandarinka,trosku orechov
vc-caprese salat a 1 mnam-ka v mc donalde:D

dnes:
R-mliecno bananovy koktej s ovs.vlockami
D-nic,neskoro som stavala
OB-tekvicove placky a velky sopsky salat
2 pekanove orechy a zopar hrsti suseneho ovocia
ol-neviem este..asi jablcka s mrkvou a ovsene piskoty
vc-mam urobeny salat este z obedu..ale vedla pri robote mam pizzerku a brusim si zub na pizove rohlicky..mnam!!

silvus

Som tu nova, tak napisem co som dnes zatial zjedla ( teda ratam to co vo mne ostalo, lebo aj dnes som mala zachvat a pojedla som hocico ale som to vyvratila). Takze:
R.:plnotucne acidko 250 ml, graham. rozok
D.:jablko, vela kavy s mliekom
O.:tofu syr s bazalkovou omackou, ryza natural a 2x miesany salat zeleninovy - bola som v jedalni a dala som si polovicnu porciu, ale bolo to ako jedna normalna porcia, lebo tu davaju strasne vela

poliewoocka

Dnes:
R:rozok so syrom a cervenou cibulou
D:maly nanuk, taky za 8 korun a 2 lyzicky musli sucheho
cvicila som, najprv rozcvicka, potom orbitrek:)
O:strukova fazula
rizoto sampinonovohraskove so zeleninovym salatom(ladovy salat, paradajka, pazitka,paprika,bylinky a pokvapkane balsamicom a arasidovym olejom)
Ol:dam si dynu
V:idem von, takze neviem, ale asi nic

nikča

BIBA-no presne o tom to je .. presne tak ako pises !! . hej aj ja sa uz fakt snazim.. uz dva dni sa neprejedam :)) aj ja sa snazim dajak zabit cas ... chodim na prechadzky a tak len aby som sa nenudila a nezacala jest ! a po kazdom jedle si umyvam zuby a davam si zuvacky .. aj to mi pomaha :)) .. huu tak dufam ze to zvladneme .. budem ti drzat palce ...! len nech nas to uz zas neprepadne ...
vcera:
r:melon,jablko
o:zapekane kuracie prsia,brokolica,mrkva,zemiaky
v:polka tuniaka vo vlastnej stave,paradajka,polka celozrnneho chleba a cely den voda-tri litre
dnes to bude:
r:musli s bananom,jogurt
o:cestoviny s paradajkovou omackou
potom idem do autoskoly na jazdu takze nebudem mat cas na prejedanie,pridem o piatej a vtedy si dam mrkvu s jablkom a orechami ..

biba

NIKCA- no pozri,presne to zacina tym ze o zdravo sa stravovat.A potom nahodou si dame daco akoze "nezdrave" a ptoom si dame dalsi kusok,a uz sa nevieme zastavit a mozog si robi co chce riadi ruky a mi to nevieme zastavit,on len dohana to,co sme MOZGU odopierali.a si povieme ze o sak raz za mesiac serem na zdrave a sa prejeme blbosti.a potom nam to chyba tie fajnoty a ide to castejsie az je z toho pomaly kazdy den.Ved sama to dobre poznas! pozri ja som sa vcera drzala,aj ked obed palacinky mnam som sa nevedela nabazit,ale neprezrala som sa...a vecer oslava,som si hovorila celo u cestou ze to bude skuska,ze nesmiem si z nicoho odzibnut,ze radsej budem do seba liat sampus,a fajcit jednu za druhou....no len jak som videla same tie cipsy a bonbony uz to slo,arasidy,cipsy,pracliky,krekry,cokolada,bonbony
a pri tom vsetci si z toho davali,ale normalne,len ja miska v ruke a ides...a ptoom este torta a chlebiky...ale mi brutalne zle bolo...a dnes pohodicka,nejak ma osvietilo,vobec sa uz nechcem prezierat!!teda mozno..ale nie,lebo sa nalievam aj ja tukom..a dnes ani nemam chut sa prezrat:D asi ten vcerajsok moj mozog potreboval aby dnes fungoval normalne:D a ja vies co robim??...normalne sa snazim cely den dakde behat a nebyt doma..bo ked som doma staci ze idem si len po caj do kuchyne a ochutnavam zo seckeho!..aj ked uz ma to raz aj v meste prepadlo ze som sla do tesca na zravkovy nakup ,proste kukala aj pokladnicka na mna ze sladkosti a slane a pecivo skoro za 1000sk a este som bola aj na pizzu za tym a to bol masaker...ze ma to aj v meste prepadlo..ale snazim sa !! drzim aj tebe prsty!!