ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
biba:jaaaj fakt ?? tak to mi je fakt luto .. hmm .. ale vidis .. na nieco to bolo aspon dobre :)).. jj s prepacenim ser na neho a teraz uz bud silna ! .. ty to zvladnes uvidis ! .. ja som sa uz 5 dni neprezrala :)) .. sa tesim normalne .. som zvedava dokedy mi to vydrzii ... ale zvladneme to uvidiiis .... a to si musime dajak vtlct do hlavy ze NEMOZEME RIESIT STRESOVE SITUACIE JEDLOOOM !! ..
tak vcera:
r:detska krupica neochutena s cerstvym ovocim-maliny,jablko,broskyna
o:ryza so zeleninou
v:brokolica na pare s bielym jogurtom a syrom
tak pridam aj ja moj vcerajsi jedalnicek:
R: biely jogurt s broskynou
D: slivky asi 6
O: zeleninovy vyvar
V: orechy, jablko a 1 kusok ovocnej bublaniny
takze uz dlho citam vase prispevky a vazne fandim chudemu prasiatku:-)Ja som byvala anorekticka ak mam pravdu povedat nikdy som sa z toho celkom nedostala takze mavam obdobia kedy nejem skoro nic to vydrzim aj pol roka a vyzeram ako vysusena mrtvola a potom sa zase brutal prezieram a priberiem aj 10 kg. teraz mam take relativne normalne obdobie ale veelmi by som chcela mat taky pohodovy pristup k jedlu ako tu maju niektore baby. Ani neviete ake obrovske stastie mate ze si nerobite vycitky z toho ze nieco zjete...:-(
:-)
9:00 - R: červená dyna, potom ovsené vločky, pol kitkatu
12:00 - O: Tanier rybieho filé a šalát
14:00 - O: biley jogurt, zamiešala som doňho med a vločky
16:00 - V: červená dyna
a od 18 do 19 som si doma pocvičila
R: dva rožky so syrom salamou a parenicou
D: čista parenica, krovky ,pernik miska ovsenych vločiek s jogurtom a bananom
O:špagety s morkadelou
Ol: puding s piškotami krovky 3 male buchtičky hruška a keks
V: dva rožky so salamou a plesnivy syr
potom: miska ovenych vločiek s jogurtom jahodami a hruškou
Včera
Raňajky: zapekaný chlieb vo vajci 3 krajce s pažitkou
Desiata: suché čokoládové musli plná miska, asi 4 varené kukurice
potom nanuk Magnum a veeela červeného melónu (asi polka z celého)
Obed: zemiaková polievka, granatír s uhorkovým šalátom
Olovrant: plná miska orechov kešu, hrozno, melón
neskôr jogurt s rožkom
Večera: rizoto 2 krát
neskôr jeden rožok s maslom a medom
V meste ešte fishburger no a doma opäť melón.
Môj jedálniček dnes:
R: jablko, pohánka, biely jogurt, D:cukrík, veľa kávy s mliekom
O: kus-kus s cícerom a zeleninou, 2 mrkvové šaláty
Ol.: asi bude jablko a znova tá káva (som od nej závislá)
V.1: buď si dám arabský chlieb s nejakou plnkou,alebo jablkovo-ovsené placky so škoricou a ovocným jogurtom + káva 8-)
V.2: acidko s vločkami
Ja si jedálniček takto plánujem vždy dopredu, lebo inak sa prežerem a všetko je v riti. Dnes je 2. deň, čo nevraciam
NIKCA!! posrala som to zase..Byvaly si nasiel nejakuu novu,cize ma to maximalne vytocilo!ale vies co? ta prezierka mi pomohla!aj s rucickou na vahe smerom hore,aj s tym ze uz ho mam V P**I !:)
včera R: dva pizza rožky
D: 4lizatka ovsene vločky s mliekom dvoma bananmi marhulami a jahodami a tva tvarohačiky
O: zeleninova polevka a vypražanykarfiol so zemiakami a kompotom
Ol: bageta v meste lebo sme išli bo babku a dva kolače
V:polievka ta čo na obed a strašne vela palaciniek a šišiek
(už som mala isť domov ale asi tu ostanem aby som pomohla babke lebo hned jak prišla z nem tak už vypekala a proste neposedi
neskor: cukrovu vatu a puding so šlahačkou a asi z 10 kroviek
Ahojte. Vrátili sme sa včera z dovolenky tak som sem opäť zavítala ale som aj rada že som už na Slovensku. :-) Vidím že môj jedálniček čo som vám naposledy písala je už na štvrtej strane.:)
Pre tu babu s menom "pre vlčicu": Áno mne sa moja postava páči a myslím že váhu mám dobrú teda tak povedala detská lekárka ku ktorej chodím raz za pár rokov na povinné prehliadky :-) Rada jem a necítim potrebu meniť váhu keď sa so sebou cítim dobre:-)
Gabinka: Teraz keď som doma pokúsim sa písať častejšie :-)
Takže včera (dúfam že spomeniem všetko):
Raňajky: čokoládové musli s mliekom, potom miska zapekaných vlašských orechov v mede
Desiata: jogurt s rožkom, dve krajce chleba so sardinkovou nátierkou, zelenina
potom nejaké dobroty - nanuk Míša, bielomliečna čokoláda, dva kusy tvarohového koláča
Obed: zeleninová polievka, 2 krát vyprážaný syr so zemiakmi a tat. omáčkou
Olovrant: koopa ringlot a vlašské orechy
neskôr keď sme sa zastavili na kolotočoch - cukrová vata a Gofri
Večera: hubové rizoto
potom banány asi 4 poliate čokoládou
pred telkou gaštanové pyré a na ňom bola šlahačka
Tiež sa tu dá dobre inšpirovať.
Chudé prasiatko: Aj na mňa "lezú" krámy :-) Teda ešte len tie chute.... :)