ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
J,
ano, mam 18. Kosti mi netrcia, mam dost specificku postavu. Ale aj tak mam chrobaka v hlave...
Dnes:
7:30 R: melón a potom kaša z ovsených vločiek
10:00 D: jogurt activia
12:00 O: 100g tofu praženice, hrianka a veľa zeleniny
14:00 Ol: varená kukurica, asi 4 menšie kúsky
16:00 V: banán
preto ten banán o 4, lebo som chcela cvičiť, ale potom som necvičila
Poliewocka:uz dlho sledujem tuto diskuziu a viackrat som aj pisala, ze tvoj jedalnicek aj cvicenie mi pripada velmi fajn a jedno z najlepsich tu na fore. Asi si aj mladucka (menej ako 20 rockov), takze mozno sa prirodzene zaoblis az neskor, resp. po detoch. Mas mozno mensiu vahu, ale asi aj lahke kosti. A tie blbe poznamky o trciacich kostiach si nevsimaj, lebo ty najlepsie vies ako vyzeras a aky mas metabolizmus. A kazdy mame inu postavu!! Jedna je vyziabnuta pri 50 kg, ina pri 45 kg a pod. Hlavne je, ze nemas ppp ani ine vazne choroby a citis sa dobre. To znamena, ze si ok a pocuvaj svoje telo, samo ti da najavo, ked bude zle. Takze len tak dalej a drzim palceky :), pekny vecer.
nee pomylila som sa mam vysku 167 cm a vazim teraz 54kg ale cem ist zsne na 45 kg
Pridal: anabell
Dnes 00:09
fuu mna asi sibne...ako a zacali tieto spooste prazdniny tak som pribrala zo 48 na 54 a to je moc..ja teraz .necem ani na kupko chidit ani nikde..som zufala..zase idem s tym zacat..je mi to jedno..aj ked to vtdy bolo tazjke-.lebo som uz neco take zazila..vtedy som jedla velmi malicko ale citila som sa lepise..to je janse.aj ked ma trapilo ze nemozem nic jest ale to sa dalo zniest..aspo ssom bola chudaa ne jak teraz...to pri vyske asi 157 mam ttreaz 54 a mala som ete pred dvamoa mesiaca,mi 45kg..no postupne to islo hore..cez den nevem co mam robit tak jem..jebne ma..poradtemi..ja zas idem s tym zacat.hadam o nejake dva tyzdn zas napisem a uz budem pisat ze sa mam sqvele ze sa mi to dari...))) apap
esther
Ja mam presne opačny problem. Ked su doma rodičia tak jem normalne aj rožky ovocie zeleninu obedy aj večere.Ale ked som sama doma tak hroza prevažne len ovocie alebo musly a neviem čo mam robiť ako sa mam naučiť jesť aj ked som sama lebo ma nemožu do nekonečna kontrolovať
Dejnay, nechuti ti jest?Ako to myslis, ze prinutit?
Zuju, nosim velkost M, niekedy ani nezapnem, tak ozaj neviem:/
pre zuju:dufam,ze si nemyslis ze mam anorexiu:)lebo mi to chvilami tak pripada..ja sa snazim stravovat normalne len teraz mam strasne vela roboty a nestiham:)