Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

dot

Dakujem :-) Mam 16 rokov. Inak si myslim ze zaklad uzdravenie je dobry vztah k svojmu telu, vela konickou, aby nezostal cas nazvys, super je ked sa dievca zaluby. Netreba stale mysliet na jedlo lebo to vyvolava len chut nanho (nasledne prejedanie, hladovanie, kolotoc...) a tazko z toho vykrocit. :-) zakladom pre mna bolo chciet byt viac ZDRAVA ako krasna (mimochodom, teraz sa citim 100krat viac krasna ako ked som bola ovela chudsia:-)) ...meznzes mi dosiel pri 54 kilach, predtym som mala kostnatych 50 a priznaky ktore istotne poznate :(( chvenie, zima, zubne kazy, kopa chlpov po tele, vyrazky, myslienky na samovrazdu, plac pred jedlom.... PROSTE HROZA. Som rada ze mi odrazu PREPLO a ja som si obratila zivot o 180 stupnov k lepsiemu. :-) Odrazu sa mi chce smiat, jem, mam vela energie, pozitivnej energie, zboznujem tanec, tiez aerobik mam rada (ten mi ostal - 3 hodky v tyzdni) a lubim svojho psa a som zamilovana do jedneho chalana. Treba mysliet na to ze na tomto svete nie sme navzdy, a mysliet na jedlo a postavu je velke mrhanie casom ktory ste mohli vyuzit ovela krajsie, lepsie, stastnejsie :-) Uvedomte si, aku velku vdaku by ste mali dat svojim noham, rukam, pretoze ich MATE a su zdrave a vzdy vas podrzia, a mozte im vzdy doverovat. Ja poznam viac ludi co maju velke hendikepy (chybajuce koncatiny, postihnutia...) a su stastni. Stastnymi ich robi pocit ze mozu rano vstat, su zdravi, maju co jest a pit a maju skvelu rodinu. Zato niektore dievcata s PPP nenavidia seba, svoje telo a obvinuju ho ze je "tucne" nemysliac na to ze je zdrave.... Baby ja vas skutocne chapem, lebo viem, ved sama som si tym presla.... Ale vysledok boja proti ppp stoji za to.

etony

dot: tak to je normalna dobra vaha chvalim ked si mala ppp:) ja mam 160 cm a 48 kg a som v norme ani chuda ani tucna :) len tak dalej

dot

Ja na jedlo nemavam vela casu, lebo som skoro stale mimo domu, a ani varit neviem. Napriek tomu sa snazim stravovat pestro a som rada ked jem naj kazdy den teply obed. To co priblizne zjem pocas dna vyzera asi takto:
RANAJKY: ovsene vlocky kombinujem s cerealiou (corn flakes, gulicky a pod) a mliekom, nesladke dochutim medom - PLNA MISKA
(taketo ranajky mam kazde rano, su skvelym startom do dna)
DESIATA: ked je skola, tak mi pripravi otec - 2 krajce chleba s dacim alebo rozok s dacim
-teraz cez prazdniny mam malo casu na taku pripravu tak zvycajne to je nejake ovocie a keks/nanuk
OBED: som rada ked mama uvari teply, najviac mi chutia cestoviny, bo sa daju spravit na slano, sladko a su rychlo uvarene :-) preferujem vyzivne pokrmy, nemam rada na obed nevarenu stravu, obcas bohuzial musi byt ked mama nespravi obed
OLOVRANT: zase len rychle jedlo z nedostatku casu, nanuk alebo nejaky keks a k tomu nejake ovocie, rada mam jablka :)
VECERA: zboooznujem musli s mliekom, preto si ho obvykle davam na veceru, ale vzdy dost vela, bo sportujem
Trpela som ppp, mozno je este mam, lebo z nej v cloveku vzdy daco ostane a hrozi ze to pri strese "vypukne".
Inac teraz sportujem a tancujem, vahu (pri ktorej mam menzes) mam 54kg, vysku 165cm.

nikča

vcera:
r:detska krupica ochutena medom a skoricou
O:kapustovy salat,plnena paradajkka
potom nic !!
dnes:
r:banan,jablko,broskyna plus jogurt
O:cukety s ovsenymi vlockami-taka kasa
V:bude zeleninovy salat !
cez leto som pribrala 4 kila !!!

salminka

Rano spinning, velmi fajn:)
Ranajky: biela activka s melonom, zeleny caj
Desiata: sladky kolacik:(
Obed: ryba so salatom mnamiky:):):)vyprazaninu som dala dolu
Vecera: ehm parok:( a MRRRTEEEEE zeleninkyyyyyyyy..

idem cvicit este

dejnay

R:1 kolacik
D:kava s mliekom,bez cukru
Ob:fr.zemiaky
ol:kava,1 kolac jablkovy
V:ryba s paradajkovym salatom
mineralka
...hmm?

doremi

R:cerealny roztek,2ks sunky,kustik
syra a zeleny caj
D:4ks bebe dobre rano O:kuracie prsia s cestovinou
Ol:kava a piskoty
v:piskoty a 2 nektarinky

jessy

v -prečo z toho nemáš dobrý pocit?! Ved si poriadne ani nejedla... ty kks, kebyže ja mám vydržať od 7 až do 12... alebo od 12 až do 6 večer bez jedla... skúšala si už 5x za den v malilinkých porciach..?