ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ranajky _nektarinka
obed pol plnenej placky teraz dojedam druhu ale uz nevladzem a dnes sa uz nechystam jest nic
inac baby odporucam tu plnenu placku mozte si tam dat hocico ja som minule dala tuniaka kopu zeleniny a olibvy dala do mikrovlnky a bolo to fakt skvele ..dnes som plnila cottagecheesom paradajkou a olivami a takisto dobrota
uplne staci polka lebo je to dost syte a takisto dobre aj studene ...vrelo odporucam
daj si iba kura bez koze a prilohy, s cerstvou zeleninou, dusenou, alebo ak to nemaju tak zavaranou...
baby chcem sa spytat co je lepsie ked som u priatela a jeho mama urobi mastne kura s este mastnejsou ryzou take ze mega tanier alebo ked si dam 3 ks kolacov proste ked si dam radsej menej sladkeho ako obrovsku porciu nezdraveho jedla??prosim napiste mi vas bnazor potom nevejm co mam u nich papat ked nic ine nemaju nezdvrave alebo sladke dakujem
anabell, nemas ziadne zaluby? Ja ked nemam co robit, obvykle ma zamestna mama v upratovani, a je po nude =) Skus to - zametat, vysavat....co ta bavi :)
poliewoocka tebe staci na veceru jedno zelene jablcko? Ja tiez cvicim a ked som si raz skusila dat na veceru len jablcko skoro ma slahlo, bo som hned par deko schudla... :(
pomoooc co mam robit..ja si cez den nevem najst nejaku robotu ..a vzdy skoncim len pri edeni..cez skolu som takyto problem nemala a uz som zo 45 pribrala na 54 mnaaa jebnee ja som zufala pomoooc...ja pomyslam ze zacnem zas s tyyym.((
R:ovsene vlocky s ananasom a broskynou na kocky pokrajane+ skorica a polka broskynoveho jogurtu
D:cerveny melon
O:kuracie prsia na sampinonoch s ryzou
cvicila som..
Ol:male kysle jablcko zo zahrady
V:zelene jablcko..
pila som mineralku:)
r:rožok, maslo, šunka , syr , veľa zeleniny
o:zelenovo cestovinový šalát
o:termix tvarohový, melón, pár bobúľ hrozna
v: rožok náterka šunka + velké mn. zeleniny a pohár polotučného mlieka z 2lyžičkami granka.....
okrem toho cola light, voda, káva bez mlieka, zelený čaj....
Ranjaky:nic
Obed:miska cestovin so zeleninou
Poobede:kusok jogurtovo-ovocnej torty
vecera:ovocny salat s vlockami
help!!!Newem ako zwladnem od stredy do nedele vecera,lebo budem sama doma,nasi idu na dovolenku a ja to s jedlom nezvladnem sama,ja ani nemam kam ist,bo vsetci su na dovolenkach,takze budem sa nudit doma a proste od nudy sa budem prezierat a to nesmiem dopustit zase.mam ppp uz 4 roky"""helo!!!
r:broskyne rozmixovane s acidkom,ovsene vlocky
o:polka velkeho melona
v:plnene paradajky,3bit,tri kusy maleho okruhleho pernika, druha polka melona !!! snad zajtra to bude lepsie ......