Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

jessy

R: melón a potom kaša z ovsených vločiek
D: activia jogurt
O: dusená zelenina a ryžana spôsob číny a dala som si k tomu aj uhorkový šalát, lebo inak mi to bolo "suché"
OL: pol pernika Bambi
V: 1 celozrnný rožok s debrecínskou a k tomu 2 papriky a asi 15 cherry paradajok :)
pijem minerálku alebo čistú vodu s vytlačený´m citrónom

v

07:00-kaiserka celozrnna s 2 karickami+mensia paradajka
12:30-paradajkova polievka s parmezanom,
asi 150g zeleninoveho rizota
18:15-corny linea tycinka a mozno si dam este jahodovu activiu
medzi obedom a vecerou som cmulala cukriky-asi 7ks
pitie-jemne sytena mineralka+2 salky zeleneho caju
no neviem nemam z dnesku dobry pocit...

[zruseny5]

R - melón
D - miska musli , chlebik s maslom a džemom
O - hranolky s kečupom
Ol - pol litra bylinkový senný čaj , mnam , chuti mi
V - nič nebude
jasne že cez den vela vody som doplnala :)

ucenliva

salminka ..ja som mala rovnaky problem teda nafukovanie a pocit plnosti zacala som brat biopron fakt pomohlo...a este meteo to je na odfuknutie ale treba brat iba ak nechces ..no vies v spolocnosti ...a aktivia takisto aj ju beries aspon tyzden a nejedz moc ovocia terz a ni zeleniny moze to byt z toho

dot

Tak aj ja skusim pridat co som dnes zatial spapala :)
6:20 ovsene vlocky + corn flakes s mliekom a lyzicou medu (plna misa)
10:15 horka cokolada Figaro
11:00 banan
14:10 cestoviny s kecupovo-olivovo-paradajkovou omackou posypane tvrdym syrom
Vela sportujem a snazim sa stravovat pestro a vyzivne....

salminka

Rano spinning, velmi fajn:)
Ranajky: biela activka s melonom, zeleny caj
Desiata: sladky kolacik:(
Obed: ryba so salatom mnamiky:):):)vyprazaninu som dala dolu
Nemate niekto nacvvrh co by smohlo byt na obed?? INAC.. MAM RPBLEM:(:( MNEVIETE MI PORADIT?? STALE VIAC A VIAC CI CVICIM ALEBO CI SI DAVAM POZOR NA TO CO PAPAM, STALE MAM STRASNE NAFUKNUTE BRUSKO CO MAM ROBIT??:(:(:(

poliewoocka

Ucenliva a Axelonka, dakujem:) mna "trapi" len to, ze som schudla za polrok 5 kil a ani neviem, ako...len su mi zrazu veci volnejsie a 2 podprdy velke. Asi tomu dam volny priebeh, nebudem sa nad nicim trapit. Snad pomoze...

ucenliva

polievocka....podla mna jes uplne normlane ..ba co viac si myslim ze dost vela spon popri mne ...to je vsetko o genetike ..takze sa netrap ...myslim ze ak aj myas miery take ake mas tak s tmy nic nespravis a ak si so sebou spokojna tak je to zaklad ....nic nemusis menit ...podla mna mas dost dobry apetit a ak ta cvicenie bavi tak tiez je to super leb pohyb je velmi dolezity .....
ja som desn mala ranjaky :cerealie s mliekom
obed:rohlik gramamovy s maslom sunkou a zeleninou nic viac ...a aj so rada lebo na mna sa vzy vsetko nalepi fakt to nechaj tak mala by si byt rdaa ze sa mozes najesta pritom nie trapit sa dietami

poliewoocka

Axelonka,
preto som jedla viac ovocia a zeleniny, lebo v tychto horucavach mi este menej chuti...a mam taky problem, ze doobedu by som zjedla aj kona a po obede uz najradsej nic:/ jogurty jem len zvolenske smotanove s 9% tuku, mlieko polo a plnotucne. Pit ale sladene nepijem, skor bylinkove caje a vodu z pramena. Dnes som sa schuti napapala, co je u mna nezvyk, az 2 teple jedla:) vies, to je to, ze sa citim ok, ale som ajtak na akejsi hojdacke.Raz som so sebou spokojna, som stastna, ze som, aka som aj napriek mieram. Su ale aj dni, kedy by som chcela mat zenskejsiu, oblejsiu postavu.Nemyslim, ze som schudla pre nejake stresy, aj tak...skor to bude tou stravou a pohybom.Dufam, ze ked zacne skola, vsetko sa upravi.A co sa tyka tych veci, v "letnych" veciach ako sukne, kratasky a pod. vyzeram uplne normalne, ale v "dlhsich",obtiahnutejsich veciach-no neviem, neviem...

PS:myslite ostatni, ze ak budem behavat na orbitreku bez toho, aby som sa drzala rucok, ze priberiem hore? Lebo, ked bezim, tak sa namahaju aj ruky a cela horna cast...a keby som mala len ruky popri tele pokrcene v pravom uhle, tak by sa teoreticky nehybali.

v

07:00-pol orechoveho kolaca
12:30-paradajkova polievka s parmezanom,250g sopskeho salatu bez oliv
18:30-melon
pitie-2 salky zeleneho caju a voda
som spokojna:)konecne som mala aj viac zeleniny a ovocia:)