ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ja dnes:
R: jogurt jogobella normalny, cornflakes, hrozno
D: sojova tycinka
Ob. zapekany karfiol a parka
Ol: kukurica a sojova tycinka
V: cestou z obchodu dia oplatka
u kamosky broskynovy kolac a salama, to som si "ukradla" ked som jej robila chlebiky na nocnu, ale bolo jej dost
teraz ma caka este kukurica i ked nie som hladna
polievocka,stravujes sa podla mna skvelo,ale miery-musis byt naizaj chuducka.Ja mam 175 a 62,co je dost,teda tucna nie som,ale chcelo byt to spevnit a hlavne po antikoncepcii som pribrala 5 kg,ale uz sa na tom pracuje,aby som sa dostala na svoju povodnu vahu:).Hlavne je,ako sa ty citis,kedze nehladujes podla toho,co tu pises.Ja som sa najlepsie citila pri 175/57 a to mi tiez vraveli,ze som vychrtla-tak uz neviem...inak nevies mi poradit,ako sa prinutit pravidelne jest?Ja som sa o to uz X krat pokusala ale...dakujem
4dcl mlieka 4 lyzice ovsenych vlociek
malinko cestovin so syrom
asi 8 solenych tyciniek
1 surovy kalerab
5 malych kyslych jablcok
4dcl fazulovej polievky
7:00-cesnacka
12:00-kapustnica bez klobasy a 100g palaciniek s dzemom
16:00-2 ryzove chlebicky
18:45-omeleta z 3 vajec+rozok+2 paradajky
pitie:jemne sytena mineralka
Elik, dnes som zjedla:
Ranajky:smotanovy zvolensky jogurt stracciatella-9% tuku, ine nejem, len plnotucne, tie mi najviac chutia, s ovsenymi vlockami a zavaranym ananasom a broskynou na kusky a hrozienkami
potom som si dala dynu
na obed som mala 3 cuketove fasirky so zemiakovou kasou a zeleninovym salatom
teraz som piekla buchticky z listkoveho cesta plnene bananovym pudingom poliate cokoladou a posypane cukrom-zdrvila som 5 a uz nevladzem...:(
poliewka si vychrtla, ja mam 170/52 a trčia mi kosti, tak teba pri takej vyske si neviem predstavit, jes malo a dost striktne zdravo
Prosim vas, napiste mi nazor na toto:
vaha:52
vyska:177
boky,pas,prsia:87-63-77
stehno:47 lytko:32
rameno:21,5
jem to, co pisem sem...hybem sa. Rodinna znama mi povedala, ze som strasne vychrtla,niekto povie, ze som normalna, ja sa citim ok, nehladujem, som zdrava. ALE. Chcela by som kus nabrat a teraz neviem, co je lepsie. Polavit by som v cviceni nechcela a ja nevladzem viac jest. Skusila som to a nevedela som sa pohnut, mala som taky pocit tazoby-ako "slonik" v porcelane...myslite, ze je to tym, ze je leto, je teplo a jem viac ovocia a zeleniny? Ved v zime som mala 56, ak nie 57 kil...Kosti mi netrica, ked sa najem, vyzeram ako pavuk, take mam brucho. Vadia mi ale moje miery...
PS:ppp nemam
Dot-nemala som hlad, nejak ma ta smotanova omacka na obed presytila:)
:(
Ranajky:2 broskyne, melon a biela acitvka,
Obed: Bageta, 2 krowky
Olovrant::(:(:( sojova tycinka, a makovka s mlieckom:(:(:(
Vecera bude hodne lahka:( ZAS SOM TO POSRALA!!!
co uz:D:D:D zajtra cvicim, a aj dnes vecer:)