ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
R: sojovy napoj s medom
O: 3 kusy kysnuteho jablcnika a 1 stredny vyprazany sojovy rezen s kecupom
OL: sojovy napoj s medom
V: nebude :( cely den jem malo lebo mi je zo vsetkeho zle.... podrazdeny zaludok po opici :D.......
9:30-prazenica+kusok chlebika+pol paradajky
11:00-ladova kava s vanilkovou zmrzlinou a slahackou..mnam:)
13:30-zeleninova polievka a zemiakovy privarok
17:00-hrozno+1 nektarinka+lizatko
18:30-3 nektarinky+4 ovocne bebe keksy
dnes som si dopriala:)
r:ovsene vlocky so susenym ovocim,jogurt,broskyna
o:kuracie prsia s ryzou
v:melon ...
R:nic,bolo mi zle/chapete,Mko/-z toho potom aj to dnesne neuvazene jedenie vsetkeho mozneho co mi skrizilo cestu
D:sojovy cereal
O:3palaciny s jablkom,slahackou,dzemom a skoricou
OL:pol krajca crealneho chleba so sunkou a cin.kapustou
pitie:vela prevela zeleneho caju a este stale som smadna jak tava zo sahary
Takze dnes:
R:smotanovy jogurt(pozrela som si, ze mal 603 kJ) s ovsenymi vlockami
potom dyna
cvicila som:)) a zaradila som viac posilovania
jablko
O:rezancova slepacia polievka
kare so zemiakovou kasou a zeleninou
trochu chipsov
slivky, asi 6 a jablko
V:u priatela som zjedla kinder choco fresh
ran - 3 rožky s paštétou MAJA a kakao
desiata - melon
obed - 4parky len s kučupom
večera - 3palacinky
mam 19r 169cm 63kg (chcem mat 50kg)
Ahoj Dot, tu nejde o nic ine ako ako o to, ze napises co si v dany den jedla.. Nic komplikovane.. Kazdy sa menime a prehodnocujeme svoje zivoty, takym ci onakym sposobom. Som si ista ze tí ludia ktory sem pisu svoje prispevky presli za svoj zivot niecim a zmenili sa tak ako ty, alebo ja alebo este milion ludi na tejto planete.. Nekomplikejme si zivot sme tu tak kratko a mame stihnut este tolko dolezitych veci.. Tak sa zabavme aspon pri tejto teme :) Dakujem :)
Ranajky - nejake tvarohove cudo :)
Na obed som si dala vyzivu z marina keksom, mala som na to strasnu chut, vecera cestoviny zo salatom a po cviceni nic, takze teraz som hladna jak kon :)
...:(dnes som zase zacinala obedom:(
O:halusky s bryndzou
OL:kava s milekom
V:skvarkovniky,take malicke koliesko,cca 6nevem presne...
plus mineralka
-zase to moje strasne stravovanie
takze nakoniec som si dala to musli a este 2 kusky zemlovky..a je mi zle a boli ma brucho:(