ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
happy apple:tak sa to zacina chce schudnut ma chut no neda si lebo vie ze nemoze po urcitom case uz ani chut nema a je co najmenej potom ma problem jest uz aj jedno jedlo do dna a robi jej potesenie ked zje co najmenej jedlo sa stava nepriatelom ..a potom uz nemysli na jedlo ako juj dala by som si ale juj dufam ze ma to nikto nebude nutit jest
R:ovsene vlocky s broskynou, hroznom a polkou smotanoveho jahodoveho zvolenskeho jogurtu
cvicila som:)
D:cerveny melon
O:cestoviny s dusenym kuratom a paradajkovopaprikovym salatom
Ol:paradajkovopaprikovy salat z obeda
neskor 2 lyzice tych vlociek z ranajok, ale bez jogurtu, trosku som zobla z nutely
V:idem von, asi to bude zmrzka
r:ovsene vlocky,banan,jogurt
o:zapekane rybie file so spenatom a syrom plus zemiaky plus paradajka
potom hruska,slivky,broskyna a zopar cukrikov ..
hejhou holky.mam otazku....anorexia je choroba ked ta osoba stale mysli na jedlo ale nemoze ho prijat lebo sa boji ze jetucna.to vjem.ale....to znamena ze ..ta osoba by chcela to jedlo zjest a ma strasnu chut ale nemoze? alebo ona vlasne nema vobec chut na to jedlo iba nanho skratka mysli? cem si to len objasnit.vdaka;))
dakejum za nazor aj ja si myslim lebo ked si povjem ze musim shcudnut idem prestat jest sladkosti a potom jo jo efket ked som na navseteve kludne si dam 2 kolaciky alebo ked mam chut si kupim jeden keksik ako vyzrat celu cokoladu len musim viac cvicit aby som tie sladkosti spalila
doremi: no ja tiez blbnem tak od polovice druheho rocnika na strednej a tiez to bolo so mnou tak ze som ani nejak nepotrebovala radikalne schudnut,teraz sa na tom ironicky smejem lebo vazim viac ako ked som zacala chudnut.vies lebo momentalne som strasne pribrala z liekov ktore berem,som neustale chora a beham po doktoroch a tak.mam 168 cm a vazit?no som sa riadne dlho pre istotu nevazila ale kostra zo 41 kilami uz nie som.A kolko mas teraz rokov doremi,ak sa smiem spytat?
určite tie rožky nevylučuj úplne,obmedz to na 1 denne ale NEVYLUčUJ)!!! to vede k jojo-efektu,mám skúsenosti,tiež som úplne vylúčila pečivo,ale mala som zdravotné problémy z nedostatku lepku a ked som ho začala jesť nastúpil,jojo,preto to račej nerob
RANAJKY.2rozky s maslom,DESIATA:2 rozky s maslom OBED:prazenica OLOVRANT:120g takych sladkych piskot VECERA:1 krajec chleba...co si o tom myslite??chcela by som konecne to zmenit a zacat sa lepsie stravovathlavne tie rozky obmedzit alebo uplne vylucit a ranajkovat jogurt a dake cerealie a tie vecere to by som mohla daky cottage syr co vy na to??a samozrejme viacej ovocia a co si myslite o tom ked chcem schudnut dake 3-4 kila ci mozem si aj kkeksik dat alebo nieco.Pohybu celkom mam urcite teraz nesedim cele dni pri pocitacii,prosim poradte mi dakujem