ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
takze dokoncenie:
OLOVRANT:voda,caro,slivky,cernice,twister
vecera:nic,... len voda
Este by som si dala nieco dobre, ale neviem co kedze melon sme uz zjedli :}
R- kaiserka, sunka, paprika, melon,
O- kura na papike z haluskami, keksik, melon
Ol- melon, po plavani keksik a gumove cukriky
V- zemiakovo luskova polievka, melon a este by som si dala nieco dobre, ale da co, :}
r:celozrnny toast so syrom,sunkou,paradajka,paprika,uhorka
o:kuracie prsia so zeleninou a cestoviny
neskor melon, kusok z tvarohovej torty a trocha cokolady
v:nic ..
dnes:
r.krajec cerealneho chleba,2platky sunky,zelnina,zel.caj
d.3pohare vody
o.polievka,kusok morcacieho masa/z polievky/uhor.salat,3 pohare vody
-toto som pojedla doteraz-viac neskor ked prideme z navstevy
gejsa:mam 19 rokov
vcera:
R:sojovy cereal,ovocny caj
D:biely caj nestea
O:halusky s makom a jabkom
OL:kusocek torty,suchare2ks
V:jabko
mam dost pokazenwe travenie terz papam aj lanove semienka v jogurte no nic moc tak ako je to s tymi ovsenymi ...lbo predtym som ich jedla len tak ciste ked som mala chut ..no sa mi aj plet kazila z toho lebo to ma v sebe nieco ako orechy no neviem presne co ...a su dost kaloricke teda .ale mamina mi robieva ovsene kolaciky z toho je to nieco ako susienky a fakt to milujem dokazem toho zjest na kilogrami ... ..zvyknem jest terz celozrnne lupienky fitness a naozaj sa chudne pri tom ...najlepsie su s tropickym ovocim ...aj dost zasytia kebyze to nieje take drahe :(
ranajky:kolace jalbko,olovrant:hrozno,3 chleby s morcadellou,a syr do vecera uz chcem len ovocie a jogurt