Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

nikča

vcera
r:musli s mliekom
o:zapekane rybie file so spenatom plus zemiakova kasa
potoom kusok tvarohoveho kolaca a potom do mna nic neslo ! mam dajake pokazene travenie .. je mi zle :(( ...

sunshine

ahojki, dlho som u vas nebola, ale inspirativne jedalnicky citam stale, tu je moj vcerajsi:

R: ryzove chlebiky zapekane s ovsom, 80g plus cottage

kava plus sladidlo plus mlieko

O: zeleninovy salat s tuniakom, pol melona

OL.: ananasove smoothie (jogurt, konzerva ananasu, lad)

V: kukuricne chlebiky plus syr

pomedzi to este nejake jablka a karamelky bez cukru

p.s. kupila som si fitloptu a nejak ma to chytilo, lebo mi dost chyba pohyb. mam teda otazku, baby... myslite, ze sa oplati stepper? aj lacnejsi? mate s domacim posilnovanim niektora skusenosti? please, dakujem za kazdu radu a prajem krasny zvysok weekendu.

mimi111

ranajky:2chleby s maslom desiata rozok s byrndzou obed:2 misky cerealii s mielkom plus halusky vecera:2 velke taniere gulasu...OMG ja som ako prasa musim shcudnut a takto zerem omg:(

poliewoocka

Ja citim, ze vlocky prospievaju mojmu traveniu:)mam ich rada a aj sa mi od nich pekne "cisti" organizmus...
Dnes:
R:rozok so syrom,sunkou,paprikou a paradajkou
D:cerveny melon, delissa xxl
O:grilovane kuracie stehno bez kozky so zemiakovou kasou, uhorky
Ol:cerveny melon
cvicila som:) asi hodinku
V:ovsene vlocky-ta jogurtova varianta, co som pisala nizsie

somtuzasa

poliewocka a neries

vlocky su sice dost kaloricke, ale su velmi zdrave. Ja ked mam narusene travenie, staci mi trosku vlociek, susene ovocie k tomu a bud iba zaliat horucou vodou a nechat nabobtnat, alebo sojove mlieko, proste nieco nech nie su take suche a na druhy den je vsetko v poho, viem ist na zachod. Takze skor sa priklanam k nazoru (mam to overene na sebe), ze vlaknina v nich posobi na creva priaznivo a napomaha dobremu traveniu. Co sa tyka priberania, urcite z nich nepriberiete, ak ich nebudete jest na noc. Najvhodnejsie su rano, alebo najneskor na obed. Vecer su skor vhodnejsie bielkoviny. Ale to je asi jeden z tisic nazorov. Ja sa takto stravujem a nemam problem s travenim. I ked este len nedavno som prestala so zvracanim po jedle a travenie je trosku pomalsie - vlocky vzdy pomozu. Takze, odporucam:)))

katrins

R: biely chlieb s džemom
D:slane tycinky
O: kusok vyprazaneho rezna,zemiaky,plno zeleninoveho salatu
OL: 2 strapce hrozna, 4 kusky dezertu
V: pol rozka so salamou, 2 kusy jablkovej strudle.......
KED MAM POVEDAT pravdu tak mi je z toho vsetkeho zle! boli ma z toho zaludok a navyse si myslim ze toho bolo vela

etony

Dnes:
boze baby nic do seba nedostanem :( naposledy som jedla poriadne vcera na obed...boli to hrianky no pekne mastne zjedla som 4 v restauracii a vecer som ich vyvratila...potom mi uz nic nechutilo a dnes som mala nanuk vodovy a cokoladu no aj to islo pred par hodinami von :( asi mam neaku crevnu chripku bo co

mimi111

ranajky:2 misky cerealii desiata:jablko obed:zemla s morcadlou,rozok s morcadelou vecera:2misky cerealii,2 slivky

zorett

R- cenakovy uzol 2X :)
Desiata- horalka, tender tycinka;
O- tofu syr, sunka, pletenka, rajcina, pikao;
Ol- maslovy chlebik z rajcinkami;
V- zemiakovo luskova zeleninova polievocka;
a mozno si este dam slnecnicu, aleb nieco lebo mam na nieco dobre chut :)