Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

domincicka

ja to nejdem rozdelovat na r., o., a v.... ale tak v skratke: rozky s jahodovym lekvarom (mnam) polievku..., potom aj vifonku.... ja som na vifonkach zavislaaaa vcera som ich zjedla 4 za asi 3 hodinky...

mymy

dnes so sebou nie som spokojna, pretoze som jedla velmi nepravidelne, pol dna nic a potom vela naraz...a malo som pila :((
r: vlocky a jogurt
d: jablcko
ob: zemiaky s tofu - ale az o 17:00...

romiky

ja mám tiež poruchy s primom potravy, su dni kedy zjem za cely den jogurt, tanier ryže a nejaké to ovocie a niekedy jem stále, dnes som zjedla: R: 370g nízkotučný jogurt
O: cereálie a 120g activia biela
Olovrant: nektarinka, trocha hrozna, jaj musím isť cvičiť idem na steper a už som 1 hodinu a 15 minut cvičila

c-kíčo

ahojte,dlho som tu nebola-brigádovala som,
dosť ťažká robota tak pribrať sa nepodarilo:-(ale zarobila som si na nutridrinky aj iné vecičky:-)
gabinka,tak ako,podarilo sa aspoň déke to kilečko nabrať?
tak inšpirujem čo som včera spapala:
ráno:zvolenský smotanový jogurt vanilla s rožkom a bielou kávou. potom banán a čokoládové korneto z lidla(to milujem)
na obed:rajská polievka s cestovinou a knedlo vepšo zelo som spapala 3knedlíky som myslela,že prasknem:-D
na olovrant som mala tie nové bebekeksíky s jogurtom,m§am s kapučínkom
a neskôr melonik-žltý,ten mám račej:-)
a večera 2 krajce chleba s tuniakom v olivovom oleji s olivami rio máre a veeela mätového čajíku...potom som ešte pred telkou chrumala krekry telka makové

a dnes som si dala na raňajky čokoládové mušličky zaliate mliekom a banán:-)
potom dopíšem ostatné:-) želám pekný dník:-D pa pa

gejsha

doremi:no vies ja som zvyknuta jest skoro nic,alebo sa potom prezieram,aj ked uznavam toto nebolo za take prezieranie ako inokedy ale strasne sa mi nafuklo brucho a boli ma,uplne citim ako sa v nom potrava prevaluje...ja viem,ja totalne blbnem uz 4 roky a newem sa z toho vymotat

doremi

gejsa:a to ked si to dnes prehnala,co vlastne jes ,ked to neprezenies??bo mi to dajak nesedi,ved si dnes nezjedla ani kusok chleba,pizze ci kolaca,....nechapem,no...akoze aj ja blbnem podobne ako ty,ze nic poriadne nezjem,ale zeby som na ranajky nic nezjedla,no newiem. a vies,ked malo jeme/nielen ty ,aj ja/ tak staci ,ze zjeme nieco co zjedia normalni ludia s norm.stravovanim a hned mame nafuknute brucho.aspon ja som na tom takto.

aabb01

R- pol menšej vianočky s maslom, káva, čaj
O.Zeleninová polievka, palacinky s nutelou a banánom
V.2 celozrnné žemle, syr a paradajky.
je síce dosť hodín ale som eše tuším trošku hladná- idem si urobiť kakao a dorazím tú zvyšnú vianočku :-)

doremi

R:jogurt,bebe dobre rano,kava
D:broskyna
O:fajta s escianom a zeleninou
Ol:nic,som presedela jak tapa 2 hodiny u kadernicky a teraz vyzeram jak indian.vytiahla mi 6 pramienkov a zafarbila na bielo z mojej tmavohnedej a to ma este presviedcala ze mi to nechyti na svetlo,potom to ztmavila a teraz mam rysave pramienky,taze som happy jak nikdy!!!!!!!
V:cherry paradajky,maces,cottage cheese,sunka ,syr,...a este si dam caj

zorett

R- sojova kocka 2X, a cesnakovy uzol;
O- granatyr + salat + cokoladove deli;
Prva V- pletenka z rajcinami;
Druha vecera po cviceny- jogurt a dve rajciny :)

gejsha

no takze dnes som to totalne posrala..prepacte za vyraz.je mi riadne zle,zajtra rano idem as k doktorke na krv a sedimentaciu,ale sak sa tam s takym nafuknutym bruchom ani nedotreem.vobec som neni na seba hrda co som zjedla ale skor sklamana

ranjaky:nic
obed:miska hribovej polievky
olovrant:jogurt,nektarinka,cokoladove keksy
vecera:jogur,korfleksi s mliekom