ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
r: 2 toasty so syrom a paprikou a kavou
d:balicek prazenych arasidov a susienka
liter zeleneho caju
o: vyprazany kuraci rezen s tromi kopcekmi ryze, salatom a poharikom fanty
ol: jogurt, broskyna
v: chleba so syrom a rajcinou
dnes
R: 1 broskyna, 3jahody
D: 1jablko
O: 200g varenej brokolice
Ol: 1jablko
V: 1 broskyna
Pila som 1l zeleny caj a 2,5l neperliva voda:)
napr acidofilne mlieka ...jablcny ocot ako sucast jedal takisto lanove semienka , pohanku, spenat atd niekomu to chutit nemusi mne ano
Neries,
napr?
no ved v pohode ....kazdy nech si po svojom robi ..ja tiez jem niektore veci ktore druhy uznavat nemusia ale mne to chutia robi to dobbre mojmu organizmu tak preco nie ...
No ja si zvyknem robit taky mix, ze nasypem si ovsene vlocky, pokrajam si zavarany ananas alebo broskynu, poprip. jahody a dam do toho aj susene hrozienka-ked nemam poruke cerstve ovocie-a zalejem trohou nalevu s nizkym obsahom cukru. Niekedy tam dam aj nadrobno pokrajane oriesky.
Taka "suchsia" varianta je ovsene vlocky s nastruhanym jablkom, medom a skoricou.
Papam s troskou jogurtu:p
ovsene vlocky nerobia dobre celiatikom
no viem ..ze je to nieco ako vlaknina ale citala som to niekde ze nemusia niekdy posobit dobre na creva ..neviem uz asi len vo velkych mnozstvach ...a co sa tyka kalorii to sa tyka pravdepodobne ochutenych vlociek v ktorych je dost ecok ....ja sa dost triadim pravidlami zdravej vyzivy ale vlocky ako ciste napr v jogurte apod do nich nepatria myslim ze ako sucast jedla kolacov je to ok ale inac nie ......a davjte s pozor hlavne na kukuricne vlocky
Neries:
To fakt? Ja jem vlocky skoro kazdy den, velmi mi chutia s jogurtom a ovocim, ale aj v kolacoch a roznom pecive. Ja som pocula, ze je to metlicka criev, ako vlaknina. Skor su zanesene creva od nadmernej konzumacii masa a 0% ovocia a zeleniny...lebo to tam hnije aj 3 dni...
ovsene vlocky ja osobne neuzanavm lebo som pocula ze zanasaju creva ale urcite nie su kaloricke a nemusis sa bat ..su velmi dolezite pri zdravej strave ak si ich das na ranajky tak to uz vobec nie ...