Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

mizantka

fuha, normalne z vas chytam depresie, same ovocie,jogurty a vlocky a cestoviny.. to ani ja nerobim ked som doma :)
tak ja som dnes mala na ranajky o 12 dve parky,dva krajce hnedeho chleba,2 vajicka a moje najoblubenejsie-fazula v rajcinovej omacke,mnam! :)
potom niekolko hodin nic a na veceru,z ktorej som este teraz plna,som mala nieco z indijskej restiky.ale je to fakt dobre.a hned na to som zjedla asi polku z dost dlhej cokoladovej rolady s nuttelou.a tod vsio.uvidim, co ma caka zajtra.ale asi nic velke,nakolko mi je este teraz furt blbo :)

zorett

R- tvarohovy hreben 2X;
O- zemiakovy salat + file, potom nanuk;
Ol- 3v1, slnecnica;
V- chlebik z rajcinkami; fit bisquit;

doremi

r:cerealny croassant,danone fantazia jogurt
d:kava,gum.cukriky
o:syrovy tanier so zeleninou,2dclsody s citronom
ol:zmrzlina,kava
v:nizkot.jogurt so skoricou a corn flakes,teraz lizatko a 2 cukiky
ejha,kukam ze dnes som dajak same sladke zerala,aj ked zase nic poriadne ani obed

mymy

r: acidko, vlocky a jogurt
d: sojovy rozok
o: cestoviny s rajcinami a tofu-ale opat neskoro :((
v: vlocky a jogurt...a "zobla" som z rizota ;))

v

09:30-jablko
11:15-jablko
14:00-cisty langos(nebola ina moznost)
17:00-4 ovocne bebe+tvarohova activia+musli s mliekom
18:45-chlebik s karickou+velka paradajka
pila som iba vodu..

twiggy

rožok náterka šunka zelenina vajce na tvrdo ale len bielok
jogurt activia, 2 dl mlieka
jedna cuketová placka
a olovrant a večera ešte len bude.....169cm 48kg

nikča

r:chlieb s paradajkou,paprikou
o:soja so zeleninou a ryzou,polievka
potom melon,gumene cukriky
v:tuniak vo vlastnej stave s platkom celozrnneho chleba

doremi

GEJSA:to mi nieco hovor o tom ze kto blbne,ja som na tom rovnakom,snazim sa zjest cim najmenej a aj ked napr.napisem ze som zjedla kurca,tak vlastne tak 3krat do neho dobnem a to je vse,bez vycitiek jem iba maces a ryzu :0),ja viem ,sa smejem ,ale to nie je na smiech.este stastie ze som nastupila na brigadu od pondelka,takze jm sice castejsie,asi kaz.3 hodky,ale veelmi malo.a najhorsie je ze ani necvicim,akurat vela chodim pesi.aspon nieco....ja takto blbnem od 3.roc.na gympli,pocas prazdnin som zacala,takze uz ked som nastupila do 3.rocnika,tak bolo dost vidno na mne ze som schudla.nebola som sice nejaka tucna a v pohode by mi stacilo zacat cvicit a nejest vecer chlieb,ale ja som na to isla lahsie a prestala som jest takmer vsetko.okrem tych polystyren.chlebikov a zeleniny asi nic.no aj tak som este v 3.vyzerala relativne normalne,ale keby si ma videla na videu zo stuzkovej,ti poviem,...zlaknes sa ma.to uz som nebola stihla ani chuda nie,to som uz vyzerala jak z koncentraku.a to sa nesmejem.mozem sa ta opytat kolko vazis a aku mas vysku?ja mam 48kg a 164cm.
dik,maj sa fajn

poliewoocka

R: rozok s ramou, sunkou, paradajka, paprika
cerveny melon
D:delissa xxl, neskor nanuk vanilkovy ten fajny z lidla:p
cvicila som asi hodinku:)
O:cestoviny s dusenymi kuracimi prsiami
V:cerveny melon

doremi

r:cerealny croassant,nestea vitao-biely caj500ml,nizkot.jogurt ananasovy
d:broskyna
o:hydinova pecen,ryza ,zel.salatosda s citronom,nanuk orieskovy,kava
ol:nizkot.jogurt s cerealiami
v:paradajka,cinska kapusta,rozmrveny suchar a to vse zaliate jablcnym octom zriedenym s vodou
pitie:neperliva bonaqua