ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
dnes som to posrala:D
Ranajky: broskev s ctiviou, to je ok
Obed: polievka zeleninkova s melonom
Olovrant: dva rožky celozrnne, paradajka, hrozno, jabllko
Vecera: :( teraz som to posrala: dala som si meloonn,,,, activiu- jogurt a jedna a pol SLADKEHO rožka kakaoveho:(:(:(
Pijem lastovicku akurat, dam si este mrrrtne vody a vecer si dam polhodku behu aspon
R:rozok s ramou, sunkou, paradajkou a paprikou
D:nanuk bananovy
O:grilovane kuracie stehno so zemiakmi, paradajka, uhorky, paprika
horalka
cvicila som 1:15
Ol:ovsene vlocky zaliate horucou vodou s hrozienkami a broskynou na kusky
pitie:relax mineral pomaranc
r:hrusky,acidko,hrozienka,oriesky,slivky
o:kuracie prsia so zeleninou a cestovinami
pred hodinou som zjedla melon a par cukrikov
v:dam si celozrnny toast s mozzarelou a zeleninou
R: jeden kusok tmaveho chleba s maslom, salamou a paprikou
O: morcacie prsia s marhulou a platkom syra, ryza so zeleninou
O: nanuk, pernik, keksik, 2chleby vo vajicku
V1: 3 chleby so salamou, kyslou uhorkou, paprikou.... jeden nanuk
citim sa trocha prejedene. este by sa do mna voslo vela. zjedla som toho dnes dost, ale to preto ze dnes sa nemam najlepsie-som nervozna...
Pridam aj ja moj jedalniček. Snažim sa jesť normalne aj ked niekedy nemam ani čas sa poriadne najest lebo rodicia chodia vecsinou na tyzdnovky teraz cez prazdniny a ja sa mam starať o sestri dvojičky 3 a pol roka. A vecsinou sa musim prisposibit aj im ze co chcu na obed sa ich spytat a na veceru....
dnes
R: dva tmave rožky so syrom a salamou
D: jablko
O: kur. mäso a zemiaky + kompot
Ol: 4 alebo 5 kolačikov
V: decka krupica
potom jogurt
samozrejme ze ked zjes 10 sucharov tak je to kalorickejsie nez keby si si dala 1 ks chleba
suchare...to je moj nazor