Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

nikča

r:hrozno,hrusky,nesquik,jogurt
o:brokolica na pare so syrovou omackou a pecenymi zemiakmi v supke
v:to iste co na obed len mensia davka a mam hlad !!!!

mymy

dnes som moc nestihala jest...ale zajtra sa polepsim.
r: vlocky, jogurt a banan.
o: zeleninovy salat.
v: vlocky a jogurt.

dve sestry

ranajky:chleba vo vajicku so syrom, sunkou asi dve velke krajce, hrozno nekratinky jablka , perniky asi 3 kazda, kysle cukriky, makovy zavin ....toto vsetko sme jedli do terz a nepribrali sme ani gram a to sme necvicili haha ....

zorett

R- kakaovy oblak, 3v1;
O- asi si dam kura na paprike z haluskami;
V- este neviem ale asi to bude nejaka polievka + nejaka sladkost :)

poliewoocka

musim este dodat, ze vcera vecer prisli nasi, tak som zjedla este 3 slivky a 2 hrusky:)
Salminka,
cvicim asi 6x do tyzdna, niekedy 5. Podla toho, ako vladzem a mam cas.Ak idem cez den makat do zahrady, je jasne, ze na orbitrek sa uz vecer nepostavim:) Asi mam vyvazenu stravu, pri ktorej nepocitujem hlad, nenafukuje ma a nemam potom pocit unavy. Jedlo si vychutnavam, nejem pred telkou a pc a kazde susto dokladne pozujem...

salminka

Poliewocka: Bola som si zabehat nech nemam zly pocit apson:D.. Vies ono je to hrozne, za kazdym si poviem ze uz idem na to, ze idem spravne sa stravovat ale ku veceru to cele dokazim :( skratka som nedisciplinovana jak slak, tak soms arozhodala ze pokial nahodou spravim znovu takyto preslap, pojdem to aspon vecer vybehat....
Inac som si vsimla tvoj jedalnicek a celkovo stravovacie navyky,,, ako si sa k nim dopracovala ze nemavas zachvaty prezeirania a tak podobne,?:)ako casto cviceivas ak smiem vediet?

doremi

r:fit kocka-cerealny rozok
d:kava
o:hydin.maso,ryza ,salat,2dcl vody s citronom
ol:jablko,vlarka
v:kusok melona a par cernic,voda

paatty

R: krajec chleba s maslom a salamou
D: jablko a dve nektarinky
O: to čo včera kur meso a zemiaky
Ol: aktivia napoj, hrozno, banan
V: vela ryzoveho nakypu
V2: dobra mama tvarohova pol rožka a troška slaninky

mymy

vikend bol des...ale dnes som sa snazila...aj ked povodne to mal byt ocistny ovocny den-ja neviem byt bez jogurtu :))
r:maliny, banan a jogurt.
d:nebola.
obed:maliny a banan.
ol: melon...ale asi kilo :P
v: jogurt a vlocky...

poliewoocka

Salminka klidek, vsak je to v poriadku. Nemas preco stresovat:) ak ti nie je tazko od zaludka, nenafukuje ta, nemas si co vycitat.