ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
r:hruska,banan,ovsene vlocky so susenym ovocim,jogurt
o:nebola som doma takze tuniakova bageta
v:polievka a zopar gumenych cukrikov poliatych cokoladou ...
dnes opat nic moc...
r: vlocky a jogurt.
d:nebola.
o:jablko a vlaran.
ol:melon..asi kilo :))
v: vlocky a jogurt.
Na varene nebol cas...
tak ti treba gejsa,máš jesť pravidelne a nie že pol dňa hladovka a potom sa nečuduj,že je ti zle a ak budeš takto pokračovať tak jedine si pokazíš žalúdok a vôbec neschudneš na chudnutie sú ovela účinnejšie metúdy ako hladovky,ktoré málokto vydrží a ak aj áno má zaručený jojo-efekt
som totalna krava.je mi tak zle od zaludka co som sa prejedla,alebo ani nie ze prejedla ale proste vcera som nic nejedla cely den,dnes tiez nic az pred chvilkou,tak o pol tretej to na mna prislo a teraz mi je zle,takze dnes uz nemozem zas nic zjest.
ranajky:nic
desiata:nic
obed:nic
olovrant:polievka zeleninova + 2 krajce tmaveho chleba,1 tmavy chleba s tuniakom
vecera:nebudem nic radsej lebo mi je zle od zaludka
a toto vsetko som zjedla...a ece neni ani ta vecera..tak som vam to takto rozdelila..tak dufam ze uz dnes nic jest nebudem..uz som si to vycerpala
cawtw baby..noo dnes som sa zase pekne prezrala...uz nevladzem ani pit ako mam plny zaludok...fnukk...ale co mam robit ked mi tak chuttiiii..??
R:6ks jablkoveho mrezovnika,mlieko.cokolada milka jahodovaa..mnam
D:2broskyne
O:tanier gulasu+1krajec chleba
olovrant:2 nanuky,tvaroh z dzemom,makove slize:(((
V:sunkovy toast,horalka:((
R - biely jogurt s ovsenými vločkami, biela káva
D - melón, jablko, káva s mliekom
O - šošovicová sekaná s orechami a špenátovým prívarkom, dusená zelenina
Ol - jablko, broskyňa
V - biely jogurt, pohánkové vločky, tekvicové a slnečnicové jadierka, ovocie
2.V - ovocie:jablko, melón, hrozno
R- oskvarkove pagace, cokolada;
O- brindzove halusky;
Ol- mozno nejaka dobrota;
V- dusena zelenina;
mjbl,a pomáhajú ti? kolko si už pribrala?aj ja pijem tie nutridrinky ale moc mi to nepomáha...
dnes:ráno-3krajce vianočky s maslom,medom a kakao
desiata-babnán a nutridrink a 3marínakeksy a 2ks zlatých oblátok-káva
na obed hríbová polievka a rizoto s mesom a uhorkový šalát
potom 4ks čerešňového koláča a kapučíno
na večeru párok v rožku s horčicou a čaj
potom ešte 2hrušky,nutridrink,2marínakeksy a hrozienka
stále sa mi nedarí pribrať:-(