Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

salma

ahoj adrien:
Tak ked tam ides na 5 dni, tak si nabal aspon ovocie a zeleninu,co by si si dala, nech aspon rychlejsie travis.
Mozno tam bude strava primerana, tkora ti bude vyhovovat tak nevesaj hlavu,
Pzaj a smiem vediet, ze co tak zvyknes jedavat?

gejsha

afrika no vies ale napriklad tu antikoncepciu berem uz rok a odkedy som ju zacala brat vaha stale stupa a ked sa k tomu pridali tie dalsie lieky tak to zacalo rapidne stupat,myslim ako vaha.no sak zajtra idem na alergologiu a idu mi menit lieky tak uvidim,pretoze pre mna je to velmi dolezite ,zial mi stale zalezi na to ako vyzeram a klko vazim,myslela som ze ma to uz netrapi,pretoze som sa sposobom akymsi dostala pred rokmi na liecenie kvoli ppp na 4 mesiace a som myslela ze uz som za tym,ale ako vidim ,tak asi nie.:((

salminka

ahojte:
takze dnes:
Ranajky: zeleny caj s kavou
Obed: Tofu s ryzou a mrrrte salatu zelenooveho- v cinskom bistre
Olovrant: broskyne, jablko
posilka hodku a pol
Vecera: ehm:D cestovina s cesrtvou zeleninkou
a ako dezert som si dala melounek :D

afrika

gejsha, na lieky reaguje každý trochu inak. Minimálne tá antikoncepcia sa dá zmeniť na iný druh(značku), s nižšou dávkou hormónov, tie neovplyvnia váhu, možno ak tak na začiatku, keď telo zadržuje vodu. A čo sa týka aj tých iných liekov- môžeš sa obrátiť na svojich lekárov s týmto problémov, spýtať sa, či môžeš priberať z tých liekov a či sa nedajú nahradiť s inými. veľa šťastia a hlavne zdravie re prvoradé:-)maj sa pekne

afrika

adrien, pať dní je ako nič aspoň sa naučíš že sa nedá vždy jesť len to, čo si naplánuješ, taká katastrofa to určite nebude, čoho sa hlavne bojíš?

gejsha

afrika:berem rozne lieky na alergiu atopicky ekzem a astmu a potom este antikoncepciu...denne takych zo 6-7 liekov berem...moze to mat vplyv na to ze stale priberam?ved ja moc nejedavam a len priberam a nic uz neoblecem zo skrine a to ma stve

adrien

ludia ....potrebujem fakt pomoct!!! idem na 5-dnovy vylet s triedou a mam problem____NECHCEM PRED NIMI JEST a NECHCEM JEST TO CO NAM TAM BUDU VARIT___prosim co mam robit??? (aby si o mne nic nemysleli....???