Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

afrika

gejsh, každej záleží na tom, ako vyzerá, inak by sme tu všetky behali chlpaté-zarastené, tučné a s mastnými vlasmi:-) to neznamená, že máš ppp, musíš len nájsť rovnováhu medzi tým, čo je pre teba zdravé a ako by si chcela vyzerať - každý má svoju ideálnu váhu, hmotnosť, pri ktorej dokáže zdravo fungovať. som zvedavá, čo ti alergológ poradí, dúfam, že poreferuješ:-) veeeeľa šťastia

afrika

adrien,nechcem ťa poúčať, ale na strave, ktorej ty funguješ sa dlhodobo žiť nedá - teda vlastne dá, len musíš rátať s vážnymi zdravotnými dôsledkami ako vynechanie menštruácie, vypadávanie vlasov, lámavosť kostí atď. mám to odskúšané, žila som prakticky na ovocí, zelenine a nejakých tých bielich jogurtoch- fakt som schudla a potom sa ma snažila dať dokopy psychologička, psychiatrička, gynekológ atď., keď som s tým prestala som musela jesť viac ako predtým, pretože si to telo žiadalo a pribrala som... prešla som všeliakými možnými fázami a jedálničkami, a uvedomila som si, že sa treba stravovať a) jasne že zdravo ale b) tak, aby si vedela žiť najpríjemnejšie, ako sa dá, učiť sa, chodiť na výlety, stretávať sa s priateľmi, ak máš chuť, športovať... teraz mám 176 cm a 55 kg, som spokojná a myslím, že priateľ tiež. Jem, keď som hladná a to, na čo mám chuť, zeleninu aj ovocie, ale aj mäso-najmä hydinu, syry, celozrnné pečivo, občas niečo malé sladké- nemá cenu hladovať a stále si niečo odopierať, venovať všetok svojej energie na ,,nejedenie´´... ja pri tejto strave nepriberám a môžem sa venovať veciam, ktoré sú pre mňa dôležité. Úplne chápem, ako uvažuješ a možno ťa nepresvedčím, ale aj tak ti veľmi držím palce a uži si ten výlet! pri smiechu a tanci sa spaľuje plno kalórií:-D dúfam, že som ťa neunudila, chcela som len poradiť

anka

cavte babiky! mam otazocku. neviete ako rano oklamat telo aby furt nepytalo sladke? ovocie ani med nezabera, ja rano zjem tak 2tmave kusky chleba,1jogurt, banan, jabko, capucino, a za tym musim vzdy spapat daky keksik bo inak ani riadne nevidim, pytam sa bo by som chcela moc schudnut do zac. oktobra 4kg.a viem z jediny dovod preco sa mi to nedari je hento napchavanie rano, mam 171,5cm a 58kg a chcem 54kg.
prosim poradte babenky!!!
a jo! ANTIKONCEPCIA MOZE PRI TRVALOM UZIVANI VYVOLAT RAKOVINU KRCKA MATERNICE ALEBO PRSNIKOU. NECH JE TO AKAKOL.ZNACKA KAZDA PRACUJE NA PRINCIPE ZE VLASTNE UDRZUJE TELO V DOMIENKE ZE SI STALE TEHOTNA!!!!PRETO UZ "2 KRAT" NEOTEHOTNIES. NIEJE TO ROZUMNA VOLBA,A VZHLADOM NATO ZE Z TOHO DOSLOVA NIC PRIBERAS uZ TVOJ METABOLiZMUS KRICI NA POPLACH. SKUS ANTIKONCEPCIU VYSADIT A RIES SKOR KONDOMAMI A PRE ISTOTU MAJ DOMA 1 TABLETKU PO :D A ZOPAR TEHOT.TESTIKOV!!!
PEKNY DNIK - ANkA

pamela

c-kíčo
a ty kde byvas to tam su nejake drahe nutrdrinky u nas volne bez receptu okolo 50korun a s receptom tak ako som pisala no ale aj bez receptu je to o polovicu lacnejsie

pamela

gejsha
aku antikoncepciu beries mne doktorka predpisala tu s najnizou davkou hormonou Yandine a co som nasla na nete tak ludia pisu ze sa z tejto vobec nepribera prave naopak co mozem aj ja potvrdit

c-kíčo

afrika, mne to odporučila obvodná aj mi dala recept,s ním je to vraj o polovicu lacnejšie,ale aj tak je to dosť drahé,ja doplácam 48sk za flašu a volne to stojí cca 97sk za flašu ale sú prípady(pacienti s nechutenstvom,alebo čo nemôžu jesť z vážnych dôvodov) a takým to doktor napíše za darmo

adrien

meriam 172 a vazim 53-54, mam 15....nejem maso, mastne veci, sladkosti, pecivo, plnotucne a polotucne jedla____jem ovocie, zeleninu, nizkotucne vyrobky...hej...asi si tam zoberiem jablka a detsku vyzivu ale ta neviem...jak debil budem vyzerat___a nedrzim ziadnu dietu

afrika

adrien, a teraz držíš nejakú prísnu diétu? koľko vážiš-meriaš a ako sa stravuješ? teda, samozrejme nemusíš odpedať, ale mala by som reálnejší obraz o tvojom probléme... a nenechaj si pokaziť výlet kvôli stresu z jedla!