Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

paatty

všerajši
R: dve šiškys čokoladovou polevou
D: mesela som ist na zmrzlinu so sestrami bo mi nedali pokoj ani kus +jablko a banan
O: tri zemiakove placky
Ol: banan s vločkami a dost vela kolacov neviem ako sa volaju su z ovsenych vlociek kokosu a salka
V:parka s rožom (už sa mi nechcelo nič varit)
neskor: piknik a 3bit

mimi111

ahojte baby prosim poradte mi mam 160 cm vaha 52kg chcela by som tych 45,lebo mam riadne sadlo na bruchu a zadku a o nohach ani nevravim musim cvicit a mam este aj tuk na licach..Musim sa aj v jedle zlepsit dneska v poho ranajky:2 ryzove chleby so syrokremom a paradajkou desiata planujem jablko obed chcem asi tofu a vecera polievka nehccem prestat uplne jest lebo si spomalim metabolizmus chcela by som vedjet co si o tom myslite dakujem

afrika

c-kíčo, neviem, koľko máš rokov, ale keď si ešte naozaj taká mladučká, neviem, prečo ťa trápia lekári s tými nutridr., ak ješ normálne, pravidelne a okrem podváhe nemáš žiaden zdravotný problém... je veľa chudučkých dievčat, ktoré v puberte priberú a na správnych partiách sa zaokrúhlia, nerieš to a na podozrievanie z ppp sa môžeš vykašlať... dôležité je, aby si mala všetky živiny pre vývoj, asi máš naozaj výborný metabolizmus... ak ti ich lekár nechcel predpísať tie nutridinky ich možno naozaj nepotrebuješ. ako to berú tvoji rodičia? nemáš nejaký problém so vstrebávaním živín?

pamela

c-kíčo
Hej predpisala mi to gastroenterologička kvoli tomu ze som mala ppp.
Teraz ich uz ale neberiem nejako ma osvietilo ked som malatraku mensiu nehodu a od vtedy som zacala jest tak normalnejsie. Napisem aj vcerajsi aby ste mohli posudit ci som na dobrej ceste
R: jeden rožok grahamovy so syrom a paprikou
D: plna miska ovsenych vločiek s bananom
O: ryža a meso
Ol: jeden keks
V: rožok grahamovy syr salama a paradajka+ nektarinka
A mne len zarazilo kolko to stoji volno predajne ved za tu cenu by si mala 2

poliewoocka

6:00-ovsene vlocky s kuskami hrusky, broskyne a hrozienok s polkou jogurtu+skorica
8:00-toast so sunkou a kopou zeleniny
8:30-nanuk
8:45-kusok dyne cervenej
...

c-kíčo

afrika,
ja som nemala žiadne ppp,na to som ešte príliš mladá, ja neviem prečo mám takú brutál-podváhu,že ma každý podozrieva z anorexie,ved ja jem normálne,bola som aj na kadejakých vyšetreniach štítnej žlazy a tak ale nakoniec doktori dospli k záveru,že to musia byť asi gény a časom by som mala dospieť a pribrať ale tá podváha je obrovská mám BMI 15,8 a tak mi doktori odporučili piť tie nutridrinky a už ich pijem cca mesiac ale akosi nepriberám a viac ako 1flašu denne si nemôžem finančne dovoliť:-(

pamela a aké máš zdravotné problémy,asi vážne ked ti to doktor napísal zdarma,trpíš nechutenstvom?alebo ppp?
aj ja som chcela aby mi to napísal zdarma ale vraj nemám až také vážne zdravotné problémi a môžem aj normálne jesť,jediný môj problém je tá podváha.