ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ja zeriem jak prasa a stale som krasna a chuda
jeden rozok,zelenina,caj,syr,ovocie a uz nic
R: jogurt s lanovymi semiackami
D: banan
O: nasucho pecene zemiaky s rastlinnym maslom a kyslym mliekom
Ol: maslove kolaciky-ako fakt skoro same maslo :D a este zeleninovy salat: paradajka, paprika,zemiak
V: kava s medom......
co si myslite??? je to dobry jedalnicek? lebo ja si myslim ze vsetko bolo zdrave az na tie kolaciky :D........
r:hrusky,banan,ovsene vlocky,med,biely jogurt
d:bebe dobre rano kakaove
o:ale to bolo o tretej-spagety so syrovou omackou a kuskami sunky
v:asi nebude ..
afrika:sak ani newiem poriadne ze na co som to alergicka bo som sa este poriadne ani nekukla do karty lebo som prisla pred hodinkou a som unavena.ale urcite zas rozne travy,pele,prach,citrusy,cokolada,vajcika...fuuje to dost..a ppp mam 4 roky uz a nemozem sa z toho vymotat,preto som zasla zase k psychologicke a dohodla si sedenie,uz som tam nebola vyse pol roka bo som si myslela ze to nepotrebujem no zda se ze hej a az moooc
teda, problémY, sorry, v tomto teple mi asi štrajkujú mozgové bunky
gejsha, na aké látky si alergická? a odkedy máš ppp? dúfam, že ti tie nové lieky sadnú... ja som mala tiež problémi s alergiou(asi nie také vážne, ako ty) a ppp
c-kíčo,tak na ppp primladá rozhodne nie si, majú ju aj mladšie, 14-15 je práve rizikový vek keď má skoro každá nejaký problém so sebahodnotením, že je tučná, že je chudá, že má malé prsia, že má priveľké prsia, veľký nos, krivé nohy... a tiež si už dosť stará na to, aby si si uvedomila, že neješ kvôli rodičom alebo chlapcom, ale kvôli sebe, tak, aby si sa dobre cítila a bola zdravá. vysmievať sa ti môžu len idioti - aj keby si mala ppp to nie je na smiech... s chlapcami asi nepodarím:)v tých v tvojom veku som sa nikdy nevyznala, ťažko povedať, čo sa im páči na dievčatách...
afrika:no,ja viem ze kazdej zalezi na tom ako vyzera,no mne akosi az prehnane a ppp mam urcite,normalne aj v karte mam diagnozu a na lieceni som bola s tym a stale ju mam,ale dnes som bola u tej alergologicky a aj u psychologicky si dohodnut termin,takze uvidime.no alergologicka mi predpisala nove lieky ale musim ich brat vecer lebo vraj budem ospala po nich,no uvidime co to so mnou spravi...
no mám 15 rokov a tmoji rodičia mi dosť lezú na nervy s tým kontrolovaním kedy a čo jem a aj v škole učitelkám nakázali aby sledovali,či jem desiate a tak,ale teraz už pôjdem na strednú,tak dúfam že profesorov s tým otravovať nebudú,ale chápem ich,boja sa o mňa ked vyzerám ako z koncentráku,ale ja za to naozaj nemôžem a papám až na prasknutie aby som im urobila radosť a aby som pribrala a aby sa aj ludia tak nečumeli ked som na kúpku v plavkách a trčia mi kosti,ja nechcem byť takáto vychrtlá, bojím sa že ked pôjdem na tú strednú,tak sa mi budú smiať,že som anorektička a chlapci o mňa nezakopnú,že som neni sexi:-((mám z toho komplexy:-(