Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

katrins

R: grahamovy rozok, konzerva sardiniek v rajcinovej omacke, kava s medom
D: jogurt s lanovymi semiackami
O: maly zemiak a platok vyprazaneho syra-bol uzasny!! :D
Ol: jagurt s lanovymi semiackami
zeleninovy salat: rajcina,paprika,cibula
veeelky kus masloveho zakuska
V: este neviem, asi melon a kava s medom
PITIE: skoro nic,mozno 3 pohare cistej vody...
Pohyb: skoro ziaden :D vecer sa chystam behat a volejbal rekreacne

poliewoocka

Dnes:
-ovsene vlocky s kuskami hrusky, broskyne a hrozienok s polkou jogurtu a skorice
-mala kocka cokolady zovcera:)
-sampinonove rizoto s paradajkou a uhorkou
-asi 3 pl tureckeho medu
cvicila som:)
-5 kuskov cervenej dyne
-polka jablka

dot

c-kico
Je mozne ze nemas dostatocne roztiahnuty zaludok a preto papas mensie porcie. Ja ked som priberala som kazde rano vypila nalacno asi liter vody, to spolahlivo roztiahlo zaludok a potom sa mi donho zmestili automaticky vacsie porcie jedla :-) Ak chces skus.

zorett

R- jogurt z gulickami;
Ol- pretenka zo syrom a prazenicou;
O- hmmm.. tak to este netusim :)
V- asi cestovinovy salat si dam dnes :) a samozrejme nejaku dobrotu :)

zorett

Ludia, zasa sa vam to vymyka z ruk, ma sa tu pisat co ste zjedli.. a nie ake mate problemy, na to su tu ine temy..

kyblik

c-kico, rodicia ta lubia a boja sa o teba, len to davaju najavo nie moc dobrym sposobom...
skus vzdy ked dojete tak si k nim sadnut a neodbehnut do izby alebo tak a to podozrenie postupne pominie:)
a ked sa nastane situacia kedy ti zase povedia ze maju o teba strach tak im povec ze sa snazis a ta trapi ked vidis ze ti nedoveruju aj napriek tomu ze ta vidia jest :) nech skusia povedat co by bolo pre nich dostatocnym dokazom toho aby ta prestali upodozrievat:)
a nech si maminka spomenie kedy ona zacala priberat a tiez ju neupodozrievas ze mala anorexiu, ale jednoducho to tak je:)

c-kíčo

lenže u mňa nemajú dôvod kontrolovať,ved ja jem normálne všetko čo mi dajú ja nemám ppp,a už som im to x-krát vysvetlovala,a aj tak mi neverili a začali kontrolovať aj či nechodím po jedle na wc,ach mrzí ma tá ich nedôvera ved mňa by ani len vo sne nenapadlo vracať jedlo nasilu a bolí ma ked si myslia,že by som bola schopná niečoho takého a že ich klamem,ja som vždy k nim bola úprimná,tak prečo sakra tá nedôvera,len preto,že som chudá?to je nefér,ja za to nemôžem,že som taká,to je asi moje prekliatie:-(,ach,aké by bolo všetko úžasné kebyže som normálna a mám ok hmotnosť:-((

pamela

c-kíčo
Ja mam tiez 15 a ppp som mala v 14 vlastne to nie je ani tak davno co papam normalne. A viem ake to je ked ta kontroluju este aj ti sprosty ucitelia a najhorsie ked ti nedvoveruju samotny rodicia. Ale ty mas asi od nich nejaku tu podporu čo ja som od otca nemala keby nebolo mojej maminy tak som uz davno 2 metre pod zemou a vlastne aj kvoli otcovi som prestala jest lebo ked som uz bola trocha chudsia nie az tak vela no a napriklad videl ze som nedojedla obed tak potom vecer ked sa ožral mi zacal vykrikovat rovno do oci ze som pi.a anorekticka a že on vidi že nežerem že zdochnem a rozne ine veci a to ma vobec nepovzbudzovalo k tomu aby som jedla ked vlastni otec mi ako 14 ročnej nadava akokeby som bola nejaka kur.. ale hlavne ze je to uz za mnou od malicka som ho nemala rada a vzdy ho budem neznasat ožran sprosty takže som ti len chcela napisat že ak mas od nich podporu tak si to az tak neber z ta tak velmi kontroluju.

freid

inak na tu anemiu odporucam .. hrozunovu stavu ! ale bez preidaneho cukru a inych latok. Teraz zacne hroznova sezona - a ja mam po nej este dlho dobry KO.
Inak este Melasa - trstinovu, je to produkt,ktory vznika pri spracovani trstin. cukru. Mne to ale nechuti. A dalej cvikla... .
No myslim, ze ta stava bude asi najrozumnejsia :-P

freid

gejsha: aj ja som anemicka .. dokonca tazky stav.
Preco to s tym spajas, preto, ze nevladzes nic robit ... cvicit .. pohybovat sa???
Ja jem male davky cca kazde 3 - 4 hodiny a chodim bicyklovat denne hodinu.