ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
r:jogurt jogobella jahodovy,jablkovo-hrozienkovy kolac
o:paradajkova polievka,privarok a zemiaky potom 2 kusy cajoveho peciva
O:2 kopceky zmrzliny
v:zemla s maslom+kusok syra+1 paradajka,nizkotucny jogurt,male jablko,zeleny caj s asi 10 piskotami a nehorazne vela cajoveho peciva:{pekne som to po..... dnes.neviem co mam teraz robit:{v poslednom case nedodrziavam nic co sa mi darilo dodrziavat skoro 4 mesiace:{same prehresky...
6:30-nanuk kakadu, pasik cokolady
8:00-cesnakova hrianka s paradajkou,paprikou
pasik cokolady
11:00-dyna cervena
13:00-karfiolova polievka
malyyy kusok francuzskych zemiakov
4 disko keksiky
15:00-kusok sliviek
17:00-dyna cervena
za hrst chipsov
19:00-dyna cervena
makala som v zahrade cely den:)
R: jogurt s lanovymi semiackami, 150g suseny mis-mas
O: 2 taniere hrachoveho privarku (bez mäsa,chleba a prilohy)a 2 kopky ZMRZLINY
OL: slivkovy pernik,zopar piskot
V: dam si kavu a je%em na to!!! dnes bolo tolko sladkeho ze mam vycitky....:(((
Babyy?? uplne rano som mala nektarinku so zelenym cajom, a ehm potom cigansku pecienkuu.. ako ju mam vystravit aby sa na mna nenalepili tuky? Uz pijem vody kopec ale neviete o niecom? prosiiiiiiiiiiiiiim
R. mliecna ryza s m&m cukrikmi
d. nic
o. nizkotucny jogurt, banan + cerealie
o. nic
v. asi jablko..mozno...
uz mam fakt v pi*ci vsetko :'-(
Ranajky: maaaallo cestovin s vela zeleninkou
Desiata: dake to ovocie, jogurt activia
Obed: ryza só salatom
Posilka hodinu a pol
Olovrant: :D francuzke zemaaky:D so salatom a potom ehm, kakaovy rozok a pol:D:D:D
A vecer som si dala beh... pijem vodu:)
ranajky:jogurt,musli,rozok
obed:ryza s omackou
olovrant:jogurt,chlieb so salamou
vecera:3 slivkove knedle
uuuf je toho dost tie knedle no co uz mala som chut a este som jedla o 10 wecer ale ze aspon 3 a uz nic vjac lebo by som sa zas prejedla
takze dnes som mala riadne zravy den na rozdiel od inych dni,ani newem preco.teda..vlastne viem preco ale to je jedno.
nikca:ty sa mas.vies ako by som si ja chcela povedat na jedlo ze mnam ako ty?ale uz 4 roky to nedokazem :((
ranajky:nic
desiata:nic
obed:tmavy rohlik suchy a kava
olovrant:chleba tmavy so zeleninovym salatom, miska cestovin so syrom, presnidavka
vecera:polievka rezancova,miska nakrajaneho melona
r:hrozno,hruska,cerealie fitnes plus jogurt
o:pizza s paradajkou a mozzarelou-mnaam
v:celozrnny toast so syrom,sunkou a paradajkou
teraz asi 3 pl toho, co na ranajky:)