Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

mimusqa

ja som neska vstala o 6 rano a dala som si rezen so salatom potom som este zaspala a vstala som o 10 tej a dalsix 10 hodin nejedla Nic. a teraz vecer som mala len kakao.

karbo

pozerma si akurat tu pro anu ....az mi je do placu vracaju sa mi s5 spomienky ..najhorsie obdobie mojho zivota ..nemozem uverit co dievcata dokazu so sebou urobit aspon kebyze to je pekne ale je to normalne desive ...a este to takto propaguju nepochopim

v

r:3pl jahodoveho jogurtu+3pl musli
o:kuskus+paradajkovo-cibulkovy salat+zeleninova plnka
16:30-cerveny melon
20:00-cerveny melon
pitie-voda a zeleny caj

katrins

R: jogurt s lanovymi semiackami, rozok s maslom a medom, rozok so syrom dietnou salamou paradajkou a paprikou
O: caj viac som nestihla
OL: hrst arasidov,3 lievance so slivkovym dzemom-mastneee ale vyyyborne:D
V: caj, mozno este nieco male

salminka

Ahoj c-kíčo:)Ty asi nemas problemy s pomalym metabolizmom ako vsimam vsak??:) ale to je dobre, takym ludom to prajem a zaroven aj zavidim:)
No, ono sa to vola celym nazvom, lietajuca lastovicka, je to taky cinsky caj kvazi na chudnutie, avsak si nan netreba zvykat lebo vraj je navykovy takze len s mierou:) ale je fajn, mne chutovo velmi chuti, takze som spokojna:) a teraz som si dala lebo som sa nevytotto par dni:D tak chcem poriesit technicke vady:D

c-kíčo

salminka,čo je to tá lastovička?
takže dnes ráno pol makovníka a biela káva, potom 3hrušky hrsť arašidov a tekvicových semjačok,neskôr korneto z lidla:-) na obed slepačia polievka s rezancami a pečené kuracie stehno s ryžou a mrkvovo-kapustový šalát potom na olovrant nutridrink a 4ks ríbezlovej bublaninky u tety:-)mňam,a k tomu ešte jablko a hruška. na večeru som si dala tresku v majonéze s rožkom a mätový čajík:-) ale ešte mám v chladničke prichystaný melonik ale teraz ešte chrumem praclíky tak ten melon si dám neskôr:-)

v

takze ako inak veceru som opat po... a je mi pekne zle...
nizkotucny ananasovy jogurt s vlockami,2 a pol krajca tmaveho chleba s maslom a cibulkou+paradajka+4 kusky syra,2 misky zmrzliny...musim nejak ukoncit to vecerne prezieranie,lebo budem onedlho vyzerat ako prasa:{{{{

mymy

r: jogurt a vlocky.
d: jablko a banan.
ob: ryza a banan.
v: jogurt a vlocky.
pomimo 4 platky syra...po poslednych 4 dnoch som sa konecne neprejedala.

salminka

No,,, rano: activia, broskyna, zeleny caj
POSILKA
Desiata: par bananov v jogurte a melooon:)
Obed: rezen so salatom
Olovrant:..:( Reten so salatom a slivkovy kolac....
Vecera: ehm no,,, bude melon , lastovicka a liter vody:(:(:(