Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

v

8:30:visnovy nizkotucny jogurt a orieskove bebe
2km plavanie
12:30:ryza a uhorkovy salat
18:00:rozok s pomazankou+paradajka+syrovy korbacik,jogurt s cerealiami,maliny
pitie:voda a dam si este zeleny caj
btw ja by som tiez potrebovala poradit co na veceru..zvycajne to skonci tym,ze si dam rozok alebo musli,teda veci,ktore by sa mali jest skor doobedu

nikča

aa este by som potrebovala dajake tipy na veceru !!co si mam dat ?? nikdy neviem a bud radsej nic nejem alebo dajake hluposti .. hmm

nikča

6:00-nesquik,fitness s mliekom
10:30-celozrnny chlieb s paradajkou a syrom
14:00-trhanec s hrozienkami a vanilkovym cukrom,skoricou, potom 4 zemiakove placky, hrozno
zatial tolko... skoro som sa prezrala zas ale nastastie prisli domov rodicia takze nemala som moznost !! aa .. uz asi dva tyzdne sa drzim !

v

10km korcule
r:cerveny melon
o:6 varenych zemiacikov,losos,uhorkovy salat
17:00:jahodovy jogurt s musli
20:00:paradajkovo-cibulkovy salat s celozrnnym rozkom
mineralka a zeleny caj

nikča

6:00-hrusky,ovsene vlocky,hrozienka,jogurt
10:00-cokoladova tycinka LION
12:00-tofu s cestovinou a zeleninou
12:40-3BIT-spravila som skusky z autoskoly cize som sa odmenovala cokoladou :P .
15:00-porova polievka
17:30-hrozno

katrins

R: 5 lievancov so slivkovym lekvarom
D: 2 hrste arasidov
O: nestihla som
Ol: hrst arasidov, nanuk elba
V: 2 hrste arasidov a hrst tekvicovych semiacok

pusate

počuj ty pi..,,pusate,,
už si s tým trápna že sa furt za mňa vydávaš a píšeš všade ten môj link, vieš čo ale už ma to nesere,aspoň mi robíš reklamu:-)diki xD