ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
R: 2 krajce kakaovnika, hrst tekvicovych semiacok
D: 2 krajce kakaovnika
O: asi 2 lyzice francuzskych zemiakov, tycinka kosickeho medu
OL: tycinka kosickeho medu
V:rozok so syrom, natierkovym maslom a rajcinou a este daco budem urcite-taky zravy den je dnes
R: pohankova kasa s kuskami bananu a broskyne
O: Tofu so zeleninou a celoznnymi cestovinami
V: 1 kornspitz+paradajka , probio napoj
ja tak papam ked chcem schudnut takze neeeeeee
r:omeleta s paradajkou a pol sojoveho rozka,ovocny jogurt
o:rizoto
o:2 jablka+melon
v:nebudem doma takze asi bebe keksy
myslite ze je to dost ak chcem trosku pribrat?
caute babky.. dlhsie som sa tu neobjavila, stale bolo nieco a bola som mimo domu... takze dnesok
r: pohankove vlocky napucene pomocou struhaneho jablcka, mineralka s citronikom a limetkou
o: nelupana ryza s petrzlenovou vnatkou a zeleninou, mineralka s citronom a limetkou, potom aj cajik a tak
o:
ha,dohnala som to,takze obed>spenatova polievka/polovicna porcia/ a grilovany
steak so zeleninou a kuskom chleba,2dclmineralky s citronom
potom presso kava so smotanou a 2bebe keksiky mliecne a teraz hruska, a to este planujem zjest twister/nanuk/ a nej zeleninovy salatik lahky na veceru
caute,tak ja som zatial od rana zjedla iba na ranajky:1cerealny croassant malinky a jogurt dobra mama:malina s limetkou,potom v praci som si dal kavu sCaS a na desiatu 1 banan...a to je vsetko...jeeemin som straaasne hladna,ale sef furt daco sce este a ja uz asi skapem od hladu... :((((
R: 1 acidofilne mlieko, kava s medom, koliesko debrecinky
D: hrst tekvicovych semiacok
O: 2 taniere zeleninovej 3K polievky, kava s medom
V: tanier zeleninovej 3K polievky, krajec kakaovnika a 2 hrste arasidov v mede
pitie: len kava :D a mineralky-zalostne malo
pohyb: prechadzka po meste a teraz sa chystam zabehat
R: 1 a pol rozka so syrom, sunkou, paradajkou, paprikou
D:hruska, jablko
O:grilovana kuracia noha s varenymi zemiakmi, uhorkovy salat
Ol:jahodovy nanuk, cerveny melon
posilovanie asi hodina:) strecing 30min
V1:jogurt s 2 pl ovsenymi vlockami