ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
r:sojovy rozok s karickou a paradajka,kakaovy pribinacik
d:1 jablko,1 slivka,piskoty
o:zeleninova polievka,7 slivkovych gul
v:paradajkova polievka so syrom,ovocne bebe,1 jablko
v2:mala tocena zmrzlina
pitie:voda,2 pohare zeleneho caju
ranajky:cerealny croassant so syrom,maslom a kava s mliekom a cukrom
desiata:milky way minute
obed:zemiakova polievka a rizoto so zapekanym ementalom
olovrant:jogurt,slivky,cernice/uuuf dost vela/
vecera:nic
pitie:1,5litra rajec s prichutou salvie
Jedlo:
R:ovsene vlocky s hrozienkami,hruskou,skoricou a polkou vanilkoveho jogurtu
D:big fruit nanuk, cerveny melon
O:sampinonove rizoto s paradajkou,paprikou
Ol:trosku z toho, co na ranajky
V:jablcnik-1 kolacik
Pitie: voda
Pohyb:1,5h upratovanie, 1h posilovanie:)
takze dnes som asi po niekolkych tyzdnoch ranajkovala,to je sila.bo bezne nemam cas na ranajky a v praci nemam cas na jedlo zial vobec,ani len minutku si nemozem oddychnut.
ranajky:nizkotucny jogurt s vlockami a cucoriadkami
obed:rancinova omacka s ryzovo-paprikovou gulkou
vecera:cerealie s nizkotucnym mliekom
ahojte baby:(
neviem sa ovladat pomozte mi neikto, ako si mam vycvicit pevnu volu?:/ stale priberam a som uz velka,, prosim pomozte:(
r:hrozno,banan,ovsene vlocky so susenym ovocim,bifidove mlieko,med
d:hrozno
o:zapekane rybie file so zemiakmi a zeleninovy salatom
v:tuniak vo vlastnej stave so zeleninovym salatom
ked vidim tieto jedalnicky, tak mi je zo seba zle. Vy papate tak malo. citim sa ako prasa. Niekedy si myslim, ze mam nieco ako opak anorexie. Oni jedia malo a vidia sa tucne. ja jem vela a niekedy si myslim, ze aku mam super postavu. ale ked idem nakupovat, tak vidim, aka som tucna. Ked si vyberam veci, idem si ich vyskusat a zistim, ze mi to je male a potrebujem vacsie cislo. je mi zo seba zlee...mam depresiu z tho
a zabudla som ze este vanilkovy trdelnik!! cely :(