ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
iank som brutalne prejedena,myslite,ze mam byt z coho?podla mna ani nie a aj tak sa citim strasne plna,ja uz zacinam uvazovat,ci je so mnou a mojim zaludkom vsetko ok...:(
R:biely jogurt s ovs. vlockami
Ob:rezancova polievka
Ol:langos,kecup,syr
V:2 kolace,kapucino
do riti,dnes som to riadne dokaslala s jedenim.mozno to bolo tym ze posledny tyzden som malo papala a mala stresy riadne a dnes som nemala ani pracu,bol klud a tak....
ranajky:nic
desiata:nic
obed:jogurt jahodovy
olovrant:jogurt biely s vlockami ovsennymi
vecera.ryza s uhorkou,chleba krajec,jeden rozok,2x miska cerealii s nizkotucnym mliekom
r.4 zemle s maslom a sunkou a syrom melon
o. bravcovy bocik s klobasou{knedlo vepro zeli}
v. Velky Jogurt 2 litre kofoly 2panaky rumu melon
r:mlieko s vločkami
o:zelená fazuľka s rožkom
o:rožok so syrom, paradajka, paprika
v:pár sliviek, 4 jablka
r: zeleny caj,2rozky,uhorky
d:2dl nizkotucneho mlieka
o:kusok pizze, zeleny caj
Ol.:jablko
v:nic..
R:cesnakove hrianky s paradajkou,paprikou
3 kocky 45% cokolady
D:2 hrusky, 2 jablka, cerveny melon
O:hrachova polievka-zeleninova, makarony so stavou-z masa som si dala len kusok
Ol:cerveny melon, hruska, cernice, slivky
V:asi nic, uz som plna :X
pohyb:oberacka hrusiek, sliviek a hrabanie zahrady:D
r:musli s mliekom
d:4 kusky fornetti
o:ryza a grilovana zelenina
potom cokoladovy zmrzlinovy pohar,asi 8 kociek mliecnej cokolady a ochutnala som z jablkoveho kolaca
r:dva rozky so sunkou,syrom,zeleninou
o:ryza s kuracimi prsiami a zeleninou,potom styri kusky kolaca
o:hrozno,zase styri kusky kolaca
ja sa chcem opytat na toasty...su zdrave ?jedavam ich vnutri s trojuholnikovym syrom..stravujem sa normalne a snazim sa nejest po 18.00 hodine...mam vysku 160 a vahu 49...chcem zit a stravovat sa zdravo...denne mam pohybovu aktivitu minimalne 30 minut...doprajem si ja sladke ale rada sa s nim podelim :D dakujem za odpoved