Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

gejsha

baby pomoc,dnes som to tak pokaslala jak uz davno zas nie.mala som obdobie teraz ze som malo jedla a este mi bolo aj zle tak som zvracala nechcene,nie chcene ako inokedy bo to bolo so stresov z novej prace a tak a dnes neviem preco som sa tak prejedla ze mi je zle a mam take nafuknute brucho ze ani z domu sa mi nechce vyjst...boze ja sa nechcem zase zacat prejedat a potom zvracat ako posledne 3 roky :(( pomoooc !!!!

rano:nic
desiata:
obed.nic
olovrant:rezancova polievka
vecera:cerealie,2 tmave zemle s mrkvovou pomazankou,cokaloda,cerealie s nizkotucnym mliekom,pernik dzemovy,2 tmave zemle s marhulovym dzemom

velvet

len si to vrav ... .
neviem kolko chces ci potrebujes schudnut ... ale urcite to za to stoji:-))). Daj si teraz pol litra cistej vody :-))) preco by sme ten hlad nemohli oklamat vodou.. :-))

nikča

r:ovsene vlocky,hrozno,oriesky,hrozienka,jogurt
o:5 palaciniek s marmeladou,halusky s kapustou,horalka,este jedna kokosova oblatka...a este som chcela pokracovat ale radsej som si odisla umyt zuby a teraz zujem zuvacku a musim dakde vypadnut lebo uz zas padam do tohoo :(( pomooc . . asi tri tyzdne som sa vobec neprejedala !! a teraaaz ?? nechceeem !!!!!

orli

taakze dneska som zjedla: pizzovy roztek, buchticku, polku tofife(teda balenia), dve porcie kuracieho rizota, cerealie Nesquik,2 nanuky, balik cipsov, marhulovy jogurt, dva rozky s Nivou a pomazankovym maslom plus liter pomarancoveho dzusu a liter kofoly.. nerobim si srandu mam 175 cm a 52 kg neviem akym zazrakom ale mozem zjest hocico a nepriberiem..ani nemam ziadne zdravotne tazkosti z toho ze by som sa stravovala nezdravo

paatty

bezradna17
ked sa tak zaujimas o zdravu vyzivu a život tak si pozri BMI a zistiš že ty ani nemaš kila. Ak meriaš 169 tak maš celkom dobru vahu ked klesneš na 50 budes mat miernu podvahu ale rob jak myslis aj tak nebudes brat tuto spravu vazne lebo v tejto chvili ti ide len o jedno.

doremi

bezradna:prepac ale nechapem naco sces vediet ci sa zdravo a dobre stravujes,ked to aj tak z teba ide von tym ze si potom das tolko tych prehanadiel,ides cestou ktora sa blizi ku anorexii alebo bulimii,podla toho co budes praktizovat,prestan prosim ta,ved sa znicis.Urcite mas naviac ako len dbat o to,ci mas par kil navyse alebo nie.

bezradna17 :-(

no ja ich berem už 4roky
a to aj 9tabliet denne
ale snažim sa znižovat na 0
mala som aj take dni že som mala aj 18tabliet fenolaxu denne
a LIPOXAL môžem?