Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

pussate

dnes som bola 1. raz v škole a videla som asi zázrak!!!!
jedna spolužiačka vie asi čarovať alebo čo, šak som ju ani nepoznala....ved ona bola ešte v júli v tescu úplne tučibomba,bachratá tipujem tak 70kg mohla mať pri 175cm-fuuuuj a teraz mi až sánka padla,ked som ju zbadala, taká bola thin fakt minimálne 20kg dole mala!!!!proste úplne iná osoba,a stále mi chodí po rozume,ako to dokázala za 1,5mesiaca schudnúť 20kg,šak to je nemožneeesom z toho vedla totálne idem zošalieť,ved teraz je ako modelka a to bola pred prázdninami ešte najtučnejšia baba v triede a teraz je skoro najchudšia,za jedny prázdniny!!!
keby som to na vlastné oči nevidela tak tomu nikdy neuverím-to je nad ludské sily....

pusate

ty potvora pusate1!! čo tu kopíruješ články z môjho blogu!!!ale už sa za mňa vydávať nemôžeš,lebo som sa registrovala!

a pre jajku:ja nezomrem,zlá zelina nevyhyne :-D

poliewoocka

Laurikaa:
Ja to robim tak, ze cely balik ovsenych vlociek vysypem do nejakej misky, dm za hrst susenych hrozienok, nalejem prevarenu horucu vodu tak, aby bola aspon 0,5 cm nad okrajom vlociek. Tie to do seba popiju. Pridam tam konzervu ananasu alebo broskyn, ktore pokrajam na male kusky a pomiesam:) Takto to skladujem v chladnicke, mam vzdy pripravene:) Potom, ked chcem jest vlocky, dam si z toho do mensej misky asi 2 polievkove lyzice. Do toho si este, ak mame nejake ine ovocie, pokrajam aj cele jablko a hrusku-ale su to fakt male jablcka a hrusticky:), ked su velke, staci mi polka. Dam si do toho este jogurt a trochu skorice, je to straaaaaasne fajne:p a k tym bananovym jednohubkam: piskot-banan-piskot, prepichnute sparatkom a poliate horkou cokoladou:))

mendy

ranajky:jablko
obed:halusky
olovrant:2palacinky
vecera:chlieb so salamou,prazenica totalny jedalny listok na pribratieee

pusate1

sorry,omlúvam sa,dlho som tu nebolaale už som s5
bola som v nemocnici,mala som tú gastritídubolo to hrozné a najhoršie je,že ma tam vážili a prezradilo sa to že mám 37kg a skoro ma zase zavreli na tú debilnú psychiatriu do blavy
ale ukecala som ich,len teraz som v maléri slubovala som že do kontroli o 2 týždne priberiem 2kg,ale ja NECHCEM PRIBRAT ANI GRAM!!!!! neviem ako to urobím,ale ani do tej blavy ísť nechcem
ach jaj,čo mám sakra robííííť,som v pasci osudný deň bude 16.9.-tá kontrola-pomooooc

laurikaa

Poliwoocka ty si do tych vlociek davas 1 jablko, husku, ananas pokrajane na kusky? alebo z kazdeho iba trochu a s tym zvyskom urobis nieco ine?:D odvecii otazka ale zaujima ma to:)A ake bananove jednohubky?samy babanik?

salminka

Ranajky: Jablko jogurt, tabletkka- citrikrom
Olovrant: jablko
Obed: Ryža so šalatom, , melon, kusok syru
Olovrant: spala som:D
Vecera: teraz som jedla ryzu so salatom, AAALEEE..:(
dala osm si ledove kastany, a jednu horku tycininku.:( :( :(

Vecer si dam este melon s lastovickou a pojdem behat asi