Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

poliewoocka

Doremi, myslim, ze je to vynikajuci jedalnicek, ak si nepocitila v priebehu dna silnejsi hlad alebo vykyvy energie, poprip. sa ti netocila hlava, je to super:)
Ja dnes:
R:ovsene vlocky s kuskami jablka, hrusky, ananasu, hrozienok s polkou jogurtu+skorica
D:cerveny melon, 2 jablcka
O:cestoviny s dusenymi kuracimi prsiami a veeeela salatu z cinskej kapusty,papriky,paradajky a pazitky
Ol:jablcko, kusok cerveneho melonu
teraz ma prist navsteva, tak to bude nanuk a bananove jednohubky:p
pila som vodu..

v

r:jogurt activia
d:banan
o:fazulova polievka,rozok
o:bebe keksy
v:dam si musli s mliekom
pitie:voda a zatial 2 salky zeleneho caju

doremi

R:krajec cerealneho chleba s maslom,sunkou a zeleninou,zeleny caj
D:melonovo-hruskovy salat so skoricou
O:cestoviny s brokolicou,mrkvou a syrom
OL:zatial len voda,ale asiq si dam este nizkot.jogurt
V:dam si jablko

nikča

vcera
r:banan,ovsene vlocky,jogurt
o:cestoviny s paradajkovou omackou
potom 4 kusky kolaca-no hej vikend a mamka piekla hmm
v:toast so syrom,sunkou,zeleninou
cez noc bola oslava cize alkohol,susienky,spekacky ...
dnes:
r:este som bola na chate cize spekacky,chlieb,kecup,paradajky..
po navrate domov som mala strasny hlad aa dala som si kopu zakuskov..njn .. co uz ...

poliewoocka

Sunshine, no, neviem ci by ma niekto nalakal na zapekane slimaky:D Kamoska ich jedla v Parizi toto leto a vraj sa celkom daju, kos pripominaju vraj hriby, ale mala k nim aj omacku. Jedla ich z ulity:O

Vcerajsia vecera boli hranolky posypane struhanym syrom s kecupom-robila priatelova mamka:)

mendy

ranajky:2chleby s pastikou
desiata:rozok so sunkou
obed:bana jablko hruska
olovrnat:kroasanr
vecera:2chleby s mastikou

boozinku tie chlebbyyy

doremi

ranajky:cerealie fitness s bananom,citronovy caj
desiata:jablko
obed:rybie file so zemiakmia citronom,ako priloha zeleninovy salat
olovrant:pol litra matovej mineralky a nanuk nogger s visnami,neskor kava bez cukru,zele cukriky/tie bez tuku/ a celozrna tycinka
vecera1:platok celozrneho fitness chleba s mozzarelou a 5 cherry paradajok,voda
vecera2:jablko

sunshine

hmmm... poliewocka, normalne som spozornela. tvoje jedalnicky su vzdy fantasticka inspiracia, ale zapekane slimaky??? pocuj, ake to je? pytam sa, lebo ja mam rada vsakovake morske potvorky, ale na slimaky ma teda este nik nenalakal:-)